‘Suami Sister’ Kody Brown: ‘Isteri-isteri saya bebas meninggalkan saya’

Sebelum mengatakan begitu lama hingga 2012, keluarga “Sister Wives” berkata begitu lama untuk musim ketiga pertunjukan realiti TLC mereka dengan kemenangan pada malam Ahad. Episod itu, seperti yang lain sebelum musim ini, mempamerkan ketegangan antara lelaki keluarga Kody Brown dan salah seorang daripada empat isteri – kali ini isteri No. 1, Meri.

Semuanya bermula apabila Meri duduk untuk menambah sentuhan terakhir kepada rancangan untuk rumah barunya. Kody memberi amaran kepada Meri bahawa dia telah melampaui bajet sebelum dia melihat permaidani permaidani, dan itulah yang diperlukan untuk meninggalkan dia bermata mata dan merasa seolah suaminya menilai dia. Kerukunan itu meninggal dunia tidak lama lagi, tetapi ia seolah-olah melenyapkan trend.

Hanya seminggu sebelum ini, Kody mendapati dirinya di pihak yang salah dari lebih daripada seorang isteri ketika, semasa perjalanan jalan keluarga yang tertekan, dia mengumumkan bahawa dia mahu “dipatuhi.” Dan sebelum itu, episod memberi tumpuan kepada penderitaan isteri ketiga Christine, yang mengatakan dia merasakan seolah-olah mereka “gagal sebagai keluarga.”

Walaupun semua drama itu, kumpulan itu kelihatan mantap dalam khas pasca musim yang disiarkan tepat selepas final. Masih ada peminat yang mungkin tertanya-tanya bagaimana keluarga poligami akan mengendalikannya jika masa-masa buruk menjadi lebih banyak daripada Brown yang dapat menanggung.

Dalam temu bual dengan The Clicker pada awal musim, Kody Brown menjelaskan bahawa perkahwinan jamak mereka sama dengan perkahwinan lain di mana semua isterinya bebas untuk pergi jika mereka mahu.

“Kami memilih untuk berkahwin,” katanya. “Tiada siapa yang memaksa kita untuk melakukan ini, dan kita memilih untuk tinggal di dalamnya daripada cinta dan komitmen. Sama seperti mana-mana perkahwinan, saya tidak suka mengatakannya, kerana saya tidak suka perceraian – tidak ada yang suka – tetapi isteri saya bebas meninggalkan, jika mereka membuat pilihan itu. “

Tetapi masalah hubungan yang datang dan pergi ke luar, meninggalkan bukan pilihan dia mengharapkan mana-mana daripada mereka membuat.

“Setiap isteri saya adalah wanita yang kuat dan mandiri, dan pada dasarnya dapat mempunyai hubungan yang baik dengan lelaki pilihan mereka,” kata Kody kepada The Clicker. “Mereka hanya berada dalam hubungan ini dengan saya, dan kita telah memilih untuk menjadi keluarga kerana cinta, daripada pengabdian, kerana iman.”

Adakah anda mengikuti perkembangan keluarga dan musim ini? Beritahu kami di laman Facebook kami.

Kandungan yang berkaitan:

  • ‘Istri-Istri Sister’: Kucing yang suka mengolok-olok mahu isteri untuk ‘mematuhi’
  • ‘Istri Sister’ bersedia untuk bayi 18? Meri bercakap keputusan surrogate
  • Anak perempuan ‘Sister Wives’ menolak agama keluarga, poligami

Lebih dalam The Clicker:

  • ‘Remaja Ibu 2’ Jenelle Evans bersatu semula dengan suami selepas bertarung, bercakap cerai
  • Pelakon ‘Downton Abbey’ muncul pada ‘Once Upon a Time’
  • Fantasia Barrino memberi respons kepada peminat yang marah oleh perkahwinan gay Instagram
  • ‘American Idol’s’ Kris Allen dalam kemalangan kereta, mengumumkan dia akan menjadi seorang bapa