Stephen King mengatakan penulis ‘Twilight’ tidak boleh menulis ‘

Pendapat Stephen King boleh menggerakkan pegangan melalui pusat pengarang “Twilight” Stephenie Meyer.

Dalam temu bual dengan Amerika Syarikat Weekend, penulis buku laris menjual Meyer dengan J.K. Rowling, pengarang siri Harry Potter.

Menurut Stephen, “Kedua-dua Rowling dan Meyer, mereka bercakap terus kepada orang-orang muda … Perbezaannya sebenarnya ialah Jo Rowling adalah seorang penulis yang hebat dan Stephenie Meyer tidak boleh menulis bernilai darn. Dia tidak begitu baik. ”

Meeooww!

Walaupun Stephen mungkin bukan peminat penulisan Stephenie, dia memahami rayuan siri ini.

“Orang ramai tertarik dengan cerita-cerita, mengikut rentak, dan dalam hal Stephenie Meyer, sangat jelas bahawa dia menulis kepada generasi kanak-kanak perempuan dan membuka jenis penyertaan cinta dan seks yang selamat dalam buku-buku itu. Ia menarik dan ia mendebarkan dan ia tidak begitu mengancam kerana ia tidak secara seksual. ”

Beliau seterusnya menjelaskan, “Sebilangan besar aspek fizikal itu disampaikan dalam perkara-perkara seperti, vampire akan menyentuh lengannya atau mengendalikan tangan di atas kulit, dan dia hanya menyiram semua panas dan sejuk. Dan untuk kanak-kanak perempuan, itu adalah satu cara tersendiri untuk semua perasaan yang mereka belum bersedia untuk menangani. ”