Simpan tarian perkahwinan terakhir! Julia Stiles terlibat – melihat cincinnya

“Selamatkan Tarian Terakhir”? Lebih seperti “Simpan tarikh!”

julia-stiles-today-160104
NEW YORK, NY – JULAI 09: Pelakon Julia Stiles menghadiri panggilan foto “Phoenix” di Phoenix Rehearsal Hall pada 9 Julai 2014 di New York City. (Foto oleh Andrew H. Walker / Getty Images)Andrew H. Walker / Getty Images

Dengan foto yang diposkan Isnin ke akaun Instagram Julia Stiles, pelakon filem itu mendedahkan bahawa dia terlibat dengan pembantu kamera Preston J. Cook.

View this post on Instagram

Best Christmas Ever! 💖

A post shared by Stiley (@missjuliastiles) on

“Hari Krismas Terbaik!” membaca kapsyen yang mengiringi foto Instagram yang berkaitan, yang menunjukkan tangan tersambung dan bling pada jari cincin kiri, mungkin Stiles ‘. Seorang wakil pelakon yang mempunyai kredit bertindak yang lain termasuk “The Mindy Project,” “10 Things I Hate About You” dan francais filem “Bourne” – mengesahkan berita baik HARI INI pada hari Isnin.

Menurut majalah People, pasangan itu bertemu pada set filem 2015 “Go with Me” dan “terlibat pada Malam Krismas di kediaman persendirian di Isla Grande, Colombia.”

Sekiranya berita mengenai pertunangan itu membuat anda merasa seperti menari, tetapi anda boleh menggunakan buku primer, klip ini dari Stiles ‘2001 kegemaran kegemaran “Save the Last Dance”, anda telah dilindungi. Sekarang anda boleh meraikan gaya.

Ikuti penulis TODAY.com, Chris Serico di Twitter.

Eva Longoria bertunang dengan teman lelaki lama

13 Dis.201503:31