Siapa ayah dalam ‘Bayi Bridget Jones’? Renee Zellweger (masih!) Tidak tahu

The heroine rom-com yang paling rela pernah kembali ke skrin besar, tetapi kali ini, Bridget Jones mempunyai bayi di atas kapal – dan kejutan di kedai.

Walaupun peminat sudah tahu bahawa lelaki terkemuka asal dalam hidupnya akan mempunyai beberapa persaingan yang memukau dalam filem baru, mereka tidak tahu siapa lelaki itu bapa. Tetapi mereka tidak bersendirian.

Renee Zellweger: Kami menembak beberapa hujung untuk ‘Bayi Bridget Jones’

Mac.25.201603:34

Star Renee Zellweger memberitahu HARI INI pelakon itu memancarkan tiga hujung yang berbeza, dan dia juga tidak tahu jika Mark Darcy (Colin Firth) atau lelaki lain (Patrick Dempsey) adalah ayah.

Renee Zellweger with Sheinelle Jones
Renee Zellweger dengan Sheinelle JonesHARI INI

“Mereka terus meneka, ya,” Zellweger mengaku. “Kerana anda tidak pernah mengenali orang dengan telefon bimbit dan bercakap, dan saya mungkin tergelincir dan memberitahu ibu saya, ‘Oh, anda tahu bila dia berakhir dengan …'”

LEBIH: Bridget Jones sedang bekerja! Lihat Renee Zellweger dalam gambar dari sekuel akan datang

Dan pelakon itu bukan hanya menggoda kita. Dia memberi jaminan kepada Sheinelle Jones hari ini, “Saya tidak tahu apa yang akan mereka lakukan.”

Renee Zellweger with Sheinelle Jones
Renee Zellweger dengan Sheinelle Jones

Tetapi Zellweger melihatnya, Bridget Jones tidak boleh kalah dengan pilihannya yang pantas.

“Sama ada ia tidak kelihatan seperti ia akan berakhir dengan sangat sukar untuknya?” dia berkata.

Tetapi itulah cara yang selalu ada untuk watak yang dicintai. Tidak peduli apa pun halangan hayat yang membuang jalannya – dari rasa malu yang kecil kepada kesilapan besar – Bridget Jones adalah baik-baik saja pada akhirnya.

“Saya suka kemanusiaannya,” kata Zellweger. “Saya suka bahawa dia begitu rendah diri, saya suka bahawa dia merendahkan dirinya sendiri, tetapi dia sentiasa optimistik dan sentiasa mencari jalan, anda tahu, saya fikir orang berkaitan dengan ketidaksempurnaan sempurna.”

Dan orang berkaitan dengan pelakon yang membawa watak itu kepada kehidupan, dan daya tahannya sendiri.

LEBIH: Renee Zellweger bertindak balas untuk menghadapi kepak, berkata ‘Saya gembira orang fikir saya kelihatan berbeza’

Pada tahun 2014, Zellweger mendapati dirinya sebagai subjek pembedahan plastik dan kritikan. Dia menolak semua itu sebagai “bodoh” pada masa itu, dan kini mengatakan dia tidak semestinya memberi perhatian kepadanya.

Renee Zellweger
Renee Zellweger dengan Sheinelle JonesHARI INI

“Ia bukan sebahagian daripada hidup saya,” jelasnya. “Di rumah saya, saya tidak menyedarinya, saya tidak melakukan apa-apa jenis media sosial, jadi saya tidak melihatnya. Saya suka – saya rasa anda akan memanggil mereka pengalaman sebenar.”

Bagi pengalaman skrin besarnya, peminat boleh menonton mereka bermain apabila “Bayi Bridget Jones” melayari teater September 16.

Dapatkan pandangan pertama pada ‘Bayi Bridget Jones’

Mac.23.201602:18

Ikut Ree Hines pada Twitter.