Shia LaBeouf ditangkap di Chicago Walgreens

Shia LaBeouf ditangkap di Chicago awal pagi Ahad, Access Hollywood telah belajar.

Bintang Transformers yang berusia 21 tahun ditangkap kira-kira 2:25 pagi di sebuah Walgreens di Downtown Chicago, jurucakap Polis Chicago, Marcel Bright memberitahu Tribune Chicago.

LaBeouf, yang berada di Chi-Town menembak filem, enggan meninggalkan kedai selepas beberapa permintaan dengan keselamatan. Akibatnya, seorang pengawal keselamatan memanggil polis, kata Bright.

Bintang ansuran keempat yang akan datang “Indiana Jones” telah dikutip mengenai penghilangan salah penyalahgunaan. Aduan ditandatangani oleh pengawal keselamatan.

Semasa LaBeouf penangkapannya bersikap sopan kepada pihak berkuasa, seorang sumber memberitahu Access.

Walaupun dia berjaya mempunyai kejayaan besar di box office dengan orang-orang seperti “Transformers” dan “Disturbia,” sehingga sekarang, pelakon itu telah berjaya mengelakkan perangkap Hollywood muda.

Kembali pada bulan Jun, di premiere “Surf’s Up,” LaBeouf berkata dia mengelakkan jenis masalah bintang-bintang muda lain yang telah jatuh ke dalam dengan mendedikasikan dirinya untuk kerjanya.

“Kerja adalah penting untuk saya dan saya memperlakukannya penting dan ia baik untuk saya,” LaBeouf sebelum ini memberitahu Access. “Ia seperti salah satu hubungan terbaik yang saya ada dengan apa-apa. Ia benar-benar baik untuk keluarga saya jadi anda perlu baik. Persepsi kadang-kadang lebih penting daripada prestasi. Jika orang melihat anda sebagai seorang pelakon yang baik maka mereka akan menghendaki anda menjadi seorang pelakon yang baik dan mereka akan menjadi root untuk anda apabila mereka menonton anda tetapi jika anda keluar dan anda pergi ke kelab setiap malam dan orang tidak akar untuk awak lagi. ”

LaBeouf adalah hakim atas kesalahan yang didakwa pada 28 November.