Seth Rogen hanya membandingkan dirinya dengan Justin Timberlake – dan ia lucu

Kadang-kadang, kebenaran itu menyakitkan.

Seth Rogen menegaskan di Twitter bahawa dia dan isterinya “baru-baru ini datang kepada kesedaran yang menyedihkan bahawa @jtimberlake dan @JessicaBiel adalah versi yang lebih baik daripada kita.”

Walaupun ramai di Twitterverse cepat mempertahankan rupa pelakon komedi dan isterinya, Lauren Miller, persamaan antara foto yang ditarik oleh paparazzi pasangan dan Justin Timberlake dan isterinya Jessica Biel sukar untuk menafikan: Kedua-dua wanita memakai jaket lapang dan cermin mata hitam dengan rambut dihiasi semula dalam roti, sementara lelaki memakai jaket pengebom, topi dan janggut sukan.

“Ini tidak masuk akal dan benar, tetapi tidak faham,” Philippe, rakan sekerja dan rakan senegaranya “Freaks and Geeks”, menulis di Twitter.

Timberlake menjawab pada hari Jumaat, memberitahu Rogen untuk tidak menjual dirinya pendek, dan kedua-duanya “melepaskan liputan kami,” kata slang ketika isteri anda lebih panas daripada yang pantas.

Ike Barinholtz, dari “The Mindy Project,” menunjukkan faktor utama yang membezakan: The Rogens ‘Cavalier King Charles spaniel. “Zelda lebih baik daripada anda semua,” kata Barinholtz.

BERKAITAN:

Doppelgangers yang terkenal: 16 selebriti kita mempunyai kesulitan bercerita

Mesej ulang tahun Justin Timberlake kepada Jessica Biel menjadikan hati kita cair

Seth Rogen, Billy Eichner boleh mencipta semula ‘The Lion King’

Apr.26.201700:45

Loading...