Selena Gomez, ‘Anatomi Grey’ menghadiri malam prom di hospital kanak-kanak

Beberapa remaja California yang istimewa meraikan prom pada hari Sabtu … dengan beberapa tetamu A-senarai.

Jack Black, Selena Gomez, dan ahli-ahli cast “Grey’s Anatomy” menghadiri Promo Onkologi Orange County (CHOC) Hospital Kanak-kanak tahunan ke-17. Acara istimewa ini meraikan pesakit kanser remaja dan alumni hospital dengan membenarkan mereka mengalami prom tradisional, walaupun dengan banyak tetamu yang lebih sejuk!

Gomez mempunyai letupan yang mengambil gambar dengan remaja dan tidak malu tentang membuat beberapa wajah lucu.

“Walaupun menghadiri pesta tradisi tidak selalu boleh dilakukan untuk remaja yang bertarung dengan penyakit jangka panjang, yang mengancam nyawa, CHOC memastikan pesakit tidak terlepas peluang untuk menari, meraikan perjalanan mereka dan merasa cantik,” kata seorang jurucakap hospital dalam satu kenyataan HARI INI.

Selena Gomez
Selena Gomez dan salah seorang peserta prom yang tersenyum untuk foto.Nicole Borchard / CHOC Kanak-kanak

Remaja berusia 14 hingga 19 tahun menghadiri acara tahun ini, yang bertemakan “Sekitar Dunia di Malam”. Selain berpesta dengan selebriti, peserta juga menerima “primp primp acara,” termasuk kelengkapan pakaian dengan luxe duds yang disediakan oleh BCBG dan Alice & Olivia.

Apabila semua orang telah bersedia, Black tidak membuang masa yang menunjukkan orang ramai bergerak tarian kegemarannya.

“Saya hanya mahu memastikan anda mempunyai gerakan tarian terkini. Saya ingin mengajar anda pasangan kerana itulah perkara yang paling penting di prom, “kata pelawak itu, sebelum melompat ke dalam lagu dan lagu Nick Jonas ‘Jumanji Jumanji.’

Sementara itu, anggota pelakon “Grey’s Anatomy” Sarah Drew, Kevin McKidd, Caterina Scorsone, dan James Pickens, Jr., bercampur dengan orang ramai dan menimbulkan lebih banyak foto.

Kelabu's Anatomy cast
The “Anatomi Grey” diletakkan untuk foto prom klasik. Nicole Borchard / CHOC Kanak-kanak

(Tatal melalui pos Instagram untuk melihat foto)

Para remaja dan celebs kemudian menghabiskan malam menari dengan muzik dari DJ live, bermain permainan dan menikmati makanan yang enak dan perusahaan yang hebat. Apa malam yang indah!

Lihat temu bual Selena Gomez dengan Savannah Guthrie mengenai pemindahan buah pinggang

Oktober.30.201710:42