‘Selamat datang ke Myrtle Manor’ yang ditangkap atas seks, caj DUI

Sepanjang tiga hari, tiga bintang dari siri docu “Selamat Datang ke Myrtle Manor” disambut di Carolina Myrtle Beach Jail.

Semuanya bermula pada awal pagi Jumaat pagi. Di situlah Amanda Adams, yang dikenal pasti di laman web pameran itu sebagai “pemburu penyu, empat roda memandu merah,” ditangkap kerana memandu di bawah pengaruh.

Pegawai bertindak balas terhadap panggilan mengenai perlanggaran kenderaan tunggal apabila mereka mendapati Jeep Wrangler yang rosak di Adams di sebelah tiang elektrik yang turun. Menurut laporan dari Jabatan Polis Pantai Myrtle, ketika pegawai meminta anak berusia 26 tahun itu berapa banyak yang dia minum, dia memberitahu mereka bahawa dia telah memakan tiga bir dan satu tembakan, namun kemudian dia menambah tiga lagi tembakan ke itu tally.

Tahap alkoholnya ialah .20 – .08 adalah batas undang-undang di South Carolina.

Terdapat lebih banyak masalah pada malam Sabtu sebagai Taylor Burt, yang dikenali sebagai “raja kehidupan malam Myrtle Beach” di siri TLC, ditangkap kerana melakukan hubungan seks dengan seorang kanak-kanak di bawah umur 16.

Menurut laporan polis, seorang lelaki berumur 15 tahun dan ibunya membuat tuduhan terhadap Burt, 28, pada hari Jumaat. Gadis itu melanjutkan peperiksaan fizikal di Pusat Perubatan Wilayah Grand Strand.

Tiada maklumat lanjut mengenai penangkapan Burt.

Tetapi berus dengan undang-undang diteruskan pada hari Ahad, dengan kejadian terbaru yang melibatkan 21 tahun Lindsay Colbert.

Laporan polis Pantai Myrtle mendedahkan bahawa Colbert ditangkap kerana memandu di bawah pengaruh – dengan tahap alkohol darah di atas .15 – dan mempercepat.

Laporan insiden berasingan menggambarkan tingkah laku Adams sebagai “rollercoaster emosi sepanjang prosedur” dan berkata bintang realiti itu bertanya kepada pegawai penangkapan itu, “Adakah anda memberi saya (meletup) kerana saya di acara itu?”

Dia juga dikatakan telah merosakkan kaum terhadap pegawai itu.

TODAY.com sampai ke TLC tentang penangkapan itu, tetapi rangkaian itu tidak memberi komen.