Sekuel untuk ‘Twins’? Arnold Schwarzenegger berkata bersedia untuk ‘Triplets’

Tidak ada perkataan pada sekuel untuk “Junior,” tetapi Arnold Schwarzenegger mungkin melahirkan “Triplets” sebelum akhir tahun.

Pelakon dan bekas gabenor California itu menunjukkan bahawa sekuel pada tahun 1988 melanda “Twins” dengan Danny DeVito boleh mula penggambaran seawal musim ini.

TWINS (1988) DANNY DEVITO, ARNOLD SCHWARZENEGGER TWS 002
Sekarang bayangkan Eddie Murphy menyertai Danny DeVito dan Arnold Schwarzenegger dan anda mempunyai “Triplet.” Alamy

Filem lama yang di-work-nya, yang dipanggil “Triplets,” dilaporkan termasuk Eddie Murphy sebagai saudaranya yang ketiga untuk menyesuaikan duo Schwarzenegger, 69, dan DeVito, 72.

“Jadi Danny dan Eddie Murphy dan saya – kami percaya 100 peratus itu,” kata Schwarzenegger kepada Yahoo Movies. Dan kemudian (pengarah) Ivan (Reitman) percaya 100 peratus. Jadi mereka menulisnya, dan sekarang semua orang bersemangat mengenainya.

“Ia mungkin akan dilakukan pada bulan depan atau dua, dan kemudian berharap kami menembaknya pada musim gugur ini.”

BERKAITAN: Arnold Schwarzenegger menutup troll yang mengkritik Sukan Olimpik Khas

Memaparkan garis tag, “Hanya seorang ibu yang boleh membezakannya,” filem asal memaparkan Schwarzenegger yang terikat pada otot sebagai Julius Benedict, yang pergi mencari abangnya yang kurang diminutif, Vincent, (DeVito) selepas membesar secara berasingan akibat percubaan makmal.

Sekuel berharap untuk memasukkan Murphy sebagai saudara ketiga yang merupakan sebahagian daripada percubaan yang sama.

“Danny dan saya sentiasa berlari dengan idea Triplets, dan Eddie Murphy sepatutnya menjadi triplet, kerana dia begitu berbeza daripada kita – seperti yang Danny berbeza daripada saya, ” kata Schwarzenegger. “Apabila anda melihat Danny dan saya bersama-sama, dan anda mengatakan bahawa hanya ibu yang boleh memberitahu kami selain, orang-orang ketawa. Anda tidak perlu mengatakan banyak lagi.

“Begitu juga dengan idea untuk mempunyai Eddie Murphy menjadi sebahagian daripada gambar baru. Ia dipanggil Triplets, dan orang pergi, tunggu sebentar, bagaimana lelaki hitam ini masuk ke dalam gambar di sini? Cara yang dijelaskan dalam filem itu benar-benar lucu – apa yang berlaku dengan eksperimen itu, dan berapa banyak sperma orang yang digunakan, dan perkara-perkara yang kita tidak tahu dan hanya mengetahui tentang ketika ibu kita lenyap. “

Schwarzenegger, 69, telah cuba melakukan “Triplet” selama dua dekad, tetapi baru-baru ini mendapat daya tarikan.

BERKAITAN: Arnold Schwarzenegger bertemu Pope Francis di Vatican City

Bagi peminat tahun 1980-an yang memukul pemain Schwarzenegger, dia tidak akan membunuh mana-mana alien ruang berburu manusia tidak lama lagi dalam reboot “The Predator.”

“Mereka bertanya kepada saya, dan saya membacanya, dan saya tidak menyukainya – apa yang mereka tawarkan,” katanya kepada Yahoo. “Jadi, saya tidak akan melakukannya, tidak. Kecuali jika ada kemungkinan bahawa mereka menulis semulanya, atau menjadikannya peranan yang lebih penting. “

Arnold Schwarzenegger tidak akan kembali untuk ‘Apprentice Selebriti’

Mac.04.201700:47

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.