Sekarang telinga ini! Channing Tatum pergi berambut perang, menambah goatee dan telinga palsu untuk filem

Pelakon Hollywood kerap pergi berambut perang, tetapi jarang bagi lelaki untuk memecahkan kunci mereka. Channing Tatum adalah pengecualian. Untuk peranan dalam filem yang akan datang iaitu “Jupiter Ascending,” bintang si rambut coklat “Magic Mike” dan “21 Jump Street”, kunci berambut perang sukan, seekor kambing, dan mungkin pelik semua, telinga palsu Spock.

Ogos 2, 2013: Channing Tatum and Mila Kunis film upcoming Sci-Fi movie 'Jupiter Ascending' in Joliet, Illinois.Mandatory Credit: INFphoto.com Ref:...
Channing Tatum menembak adegan dari “Jupiter Menaik” di Joliet, Ill. Telinga palsu dan rambut pirang adalah wajah baru untuk pelakon.Hari ini

Tatum memainkan Caine, seorang pahlawan separuh albino dengan DNA serigala (mungkin menerangkan telinga yang tajam). Dia bintang dalam filem sci-fi bersama dengan Mila Kunis, yang memainkan janitor yang mengetahui dia mempunyai tujuan genetik untuk dipenuhi. Filem ini diarahkan oleh Lana dan Andy Wachowski, yang paling terkenal dengan filem “The Matrix”.

41 gambar

Tayangan slaid

Channing Tatum

Pelakon yang cerdik telah menari, bertempur dan bahkan dilucutkan masuk ke hati berjuta-juta, melalui filem-filem seperti “Magic Mike” dan “White House Down.”

Sesetengah foto menunjukkan Kunis bersama-sama ketawa di telinga telinga tatum. Dan Daily Mail Britain berkata telinga memberi Tatum suatu penampilan “sedikit elvish”.

“Jupiter Ascending” ditetapkan untuk pelepasan Julai 2014.