Scarlett Johansson akhirnya bertemu doppelganger neneknya – lihat foto

Scarlett Johansson dan doppelganger neneknya akhirnya mendapat peluang bertemu!

Semuanya tersenyum kerana kedua-duanya berjalan di permaidani merah bersama-sama di perdana New York “Rough Night,” kedua-duanya memegang cengkaman padanan yang menggemari. Johansson membaca, “Hello, nama saya adalah Geraldine,” sementara Geraldine berkata, “Hello, nama saya Scarlett.”

Scarlett Johansson dan Geraldine Dodd menghadiri perdana “Rough Night”.Getty Images

Kedua-duanya datang untuk mengenali antara satu sama lain pada bulan April, ketika pengguna Reddit Denverjoel memaparkan gambar lama neneknya Geraldine yang mempunyai internet melihat dua kali. Seorang Geraldine yang muda mempunyai persamaan yang tidak jelas kepada bintang lain yang “Hilang dalam Terjemahan”.

Foto vintaj sejak 1967 menjadi virus dan menarik perhatian Johansson sendiri. Pelakon teruja memperkenalkan jemputan kepada “Nenek Geraldine” untuk minuman dan malam kanak-kanak perempuan.

“Crap Suci! Saya mahu bertemu dengan anda secara peribadi, “kata Johansson dalam jemputan video yang dibuatnya untuknya. “Adakah anda mahu melihat ‘Malam Kasar’ dengan saya? Jadilah tetamu saya. “

Getty Images

Reaksi Geraldine tidak ternilai. Dalam jawatan Reddit yang dikemas kini, cucunya menulis “Nenek saya harfiahnya jatuh rahang.”

Tidak perlu dikatakan, Johansson menyimpan janjinya – menjadikan Geraldine seorang nenek bertuah.

Doppelganger baru Leonardo DiCaprio adalah anak lelaki Jack Nicholson

Mac.29.201700:40