‘Saya akan terus berjuang’: Demi Lovato bercakap selepas mengalami overdosis

Dua minggu yang lalu, peminat berasa sedih mendengar penyanyi Demi Lovato yang dirawat di hospital selepas mengalami overdosis dadah.

Tetapi pada hari Ahad, penyanyi itu bercakap buat kali pertama sejak dia dimasukkan ke hospital, menyiarkan mesej menyentuh di Instagram.

https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L

“Saya sentiasa telus mengenai perjalanan saya dengan ketagihan. Apa yang saya pelajari adalah bahawa penyakit ini bukan sesuatu yang hilang atau pudar dengan masa, “tulis Lovato dalam jawatan itu. “Ia adalah sesuatu yang mesti saya teruskan dan belum selesai.”

Demi Lovato memecah kesunyiannya selepas dos berlebihan

Ogos.06.201802:42

Bintang pop berusia 25 tahun, yang ditemui tidak bersikap responsif di rumahnya di Hollywood Hills pada 24 Julai, telah merayakan enam tahun sebelum ini pada bulan Mac, namun rakan-rakan mengatakan bintang itu baru-baru ini berada dalam lingkaran ke bawah, menurut laporan dari Natalie HARI INI. Morales. Paramedik mengeluarkan Narcan pada Lovato, ubat yang biasa digunakan untuk membalikkan kesan overdosis opioid.

911 panggilan dikeluarkan dari malam Demi Lovato yang berlebihan yang keterlaluan

Jul.27.201802:47

Sejak itu, Lovato, yang baru-baru ini mengeluarkan lagu yang bernama “Sober,” menonjolkan perjuangannya dengan ketagihan, telah pulih di Pusat Perubatan Cedars-Sinai L.A. Ibu bapa dan bekas teman lelakinya, Wilmer Valderrama, berada di sisinya.

Demi Lovato
Dalam jawatannya, penyanyi itu berkata bahawa dia menyedari ketagihan bukan sesuatu yang hilang dengan masa. Getty Images

Dalam jawatannya, Lovato berterima kasih kepada Tuhan, peminatnya, keluarganya, dan kakitangan hospital atas sokongan mereka. “Tanpa mereka, saya tidak akan menulis surat ini kepada anda semua,” katanya.

“Saya kini memerlukan masa untuk menyembuhkan dan menumpukan perhatian pada ketenangan saya dan jalan untuk pemulihan. Cinta yang anda tunjukkan kepada saya tidak akan dilupakan, dan saya menantikan hari yang boleh saya katakan saya keluar di sisi lain, “Lovato meneruskan posnya. “Saya akan terus berjuang.”

Sokongan dicurahkan dari rakan dan peminat sama. Kami mengarungi kamu, Demi.

Peminat, selebriti menghantar baik permintaan kepada Demi Lovato setelah overdosis yang jelas

Jul.25.201800:59