‘Sarjana Muda’ Sean Lowe meraikan ulang tahun dengan isteri ‘Hottie McSpicy Pants’

“Sarjana Muda” telah mengajar kita banyak pelajaran hubungan selama bertahun-tahun, ketua di antara mereka bahawa rancangan realiti mungkin bukanlah tempat terbaik untuk mencari rakan kongsi.

Tetapi cerita cinta antara Sean Lowe, yang membintangi pertunjukan pada tahun 2013, dan bekas kontestan Catherine (Giudici) Lowe adalah pengecualian comel.

Pada hari Jumaat, pasangan itu menyambut ulang tahun perkahwinan keempat mereka. Untuk menghormati majlis itu, pasangan itu dengan bijak mengagumi kami dengan pelajaran mereka sendiri: Jangan pernah menetap untuk seseorang yang tidak merujuk kepada anda sebagai “Hottie McSpicy Pants.”

“Meraikan 4 tahun perkahwinan dengan sidekick Hottie McSpicy Pants hari ini!” Sean, 34, memaparkan foto perkahwinan balik pada hari Jumaat. “Kehidupan lebih baik dengan anda yang dilekatkan pada pinggul saya @catherinegiudici.”

Kepada yang isterinya, 31, menjawab dengan cemas, “Sidekick ?! Bih, semua orang tahu siapa kita adalah superhero.”

Pedas, sememangnya.

Dia juga berkongsi penghormatannya sendiri di Instagram, yang lebih manis daripada sassy.

“Baiklah, saya sayangkan lelaki ini,” katanya. “Selamat hari jadi gula-gula!”

Catherine kini mengandung anak kedua pasangan itu.

Sean dan Catherine Lowe membuka kejayaan ‘Sarjana Muda’

Oktober.24.201703:39

“Saya mahukan keluarga besar,” katanya kepada HARI SATU beberapa bulan sebelum kelahiran anak sulungnya, anak lelaki berusia 18 bulan Samuel. “Saya mencari tiga biologi dan dua pakai. Itulah yang kita fikirkan.”

Kami sangat gembira melihat kedua-dua mereka berada dalam keadaan selamat dan gembira!