Sara Gilbert berkahwin dengan teman wanita Linda Perry

Gambar: Sara Gilbert and recording artist Linda Perry
Sara Gilbert, kiri, dan Linda Perry telah bertarikh sejak tahun 2011.John Shearer / Today

Lagu cinta untuk lovebirds ini! Sara Gilbert dan pencipta lagu Linda Perry berkahwin Ahad, 30 Mac, wakil Gilbert mengesahkan kepada Kami Mingguan. 

“The Talk” cohost, yang kini sedang berbulan madu, akan berlepas untuk minggu depan, wakil CBS memberitahu Kami. Butiran dari dalam perkahwinan, bagaimanapun, akan didedahkan oleh rakan-rakannya pada hari Isnin – yang menghadiri upacara tersebut, tambah jaringan.  

PHOTOS: Tahniah! Perkahwinan selebriti 

Pelakon Juliette Lewis berkongsi keseronokannya di hadapan majlis perkahwinan dan tweet pada hari Ahad. 

Tiada pengantin baru telah menyebut apa-apa, namun, status perkahwinan mereka. 

PHOTOS: Pasangan gay gay Hollywood! 

Upacara itu berlangsung hampir satu tahun selepas Gilbert mendedahkan berita pertunangannya kepada rakan-rakannya di “The Talk” pada April lepas. “Ia seperti cadangan yang paling menakjubkan,” bintang mantan Roseanne, 39, memunculkan persembahan muzik romantis Perry. “Saya duduk di sana mendengar dan saya agak merindukan dan saya fikir, ‘Jika saya pernah mencadangkan kepadanya ini akan menjadi satu cara yang luar biasa untuk melakukannya.’ Orang-orang yang berkelah di sebelah kami menarik instrumen rentetan dari bawah selimut, berjalan dan mereka mula bermain (The Cure’s) ‘Lovesong,’ “jelasnya mengenai pelan pertunangannya yang terperinci. (Dahulu penyanyi utama ’90s band 4 non blondes Perry telah menulis hits untuk artis seperti Christina Aguilera, Pink dan Gwen Stefani.) 

PHOTOS: Pasangan video muzik selebriti! 

Gilbert dan Perry, 48, yang pertama kali bertarikh pada tahun 2011. Bekas aktres kanak-kanak itu pertama kali muncul sebagai lesbian pada tahun 2010, ketika dia mendedahkan dan dia telah berada dalam hubungan jangka panjang dengan produser TV Alison Adler sejak tahun 2001. Masa yang panjang suka, siapa berpecah pada bulan Ogos 2011, berkongsi dua anak – anak lelaki Levi, 9, dan Sawyer anak perempuan, 6. 

“Saya berlaku bercakap mengenai perkahwinan gay dan saya mengucapkan terima kasih kepada semua sokongan anda mengenai isu itu,” katanya kepada cohosts musim bunga lepas. “Sebelum itu, saya mempunyai idea mengenai perkara ini, saya sangat malu dan biasanya tidak mahu memberitahu apa-apa … tetapi saya mahu kamu tahu kerana saya rasa anda adalah sebahagian dari keluarga saya di sini.” 

“The Talk” disiarkan pada pukul 2 petang. di CBS.