Sangat comel! Nick Jonas menyimpan rahsia mengenai hubungannya dengan Priyanka Chopra

Nick Jonas dan Priyanka Chopra mungkin telah ketat tentang hubungan mereka untuk sementara waktu, tetapi sekarang kita sedang belajar begitu banyak maklumat lucu!

Jonas, 25 tahun, membuka peluang kepada Jimmy Fallon semasa penampilannya di “The Tonight Show” malam ini, dan penyanyi itu menumpahkan butir-butir tentang bagaimana mereka bertemu, upacara roka baru-baru ini dan pasangan julukan Chopra, 36, menggunakannya.

Nick Jonas memberitahu Jimmy Fallon bagaimana dia bertemu dengan Priyanka Chopra

10.10.201801:20

Ternyata, kedua pertama dihubungkan melalui kawan bersama dan mula bercakap melalui teks. Tidak sampai enam bulan kemudian bahawa mereka bertemu secara peribadi, Jonas membuang.

Priyanka Chopra and Nick Jonas
Priyanka Chopra dan Nick Jonas berteman dengan satu sama lain selama 6 bulan sebelum bertemu secara peribadi.Rob Kim / Getty Images

“Kemudian kami telah menghadiri Met Gala beberapa tahun lalu bersama-sama,” katanya sambil menambah bahawa mereka mempunyai masa yang hebat, tetapi hanya kawan.

“Kehidupan kami semacam membawa kita tempat yang berbeza,” katanya. “Perkara yang lucu adalah bahawa orang akan bertanya kepada kami, dalam satu temu bual dan secara peribadi, ‘Adakah anda saling bertemu?’ Dan jawapan kami sentiasa ‘tidak’.”

Tetapi pasangan itu bertemu kira-kira lima bulan yang lalu, dan kisah cinta mereka seakan melonjak. “Ia begitu cepat, dan kami hanya tahu ia betul dan melompat masuk,” katanya sambil menambah, “Kami sangat gembira.”

Priyanka Chopra dan Nick Jonas secara rasmi mengesahkan mereka terlibat!

20.20.201800:30

Selepas pertunangan mereka, mereka pergi ke negara asal Chopra India dan mengadakan upacara roka. “Pada dasarnya ia adalah pengesahan daripada kedua-dua belah pihak keluarga bahawa mereka bersetuju dengan pertunangan itu, dan kemudian ada doa yang indah dan sambungan hanya untuk keluarganya untuk berpeluang bertemu dan hang out dan saling kenal,” katanya. . “Ia benar-benar luar biasa, dan kami berdua meninggalkan majlis itu dengan penuh kegembiraan.”

Jonas bergurau walaupun mereka mempunyai majlis khas dan momen rohani dengan pertemuan dua keluarga mereka, merasakan benar-benar rasmi apabila mereka meletakkannya di Instagram.

https://www.instagram.com/p/BmnZzXIF1KJ

Sekarang bahawa mereka secara rasminya merupakan salah satu pasangan terpanas di Hollywood, Fallon bertanya jika mereka mempunyai nama samaran selebriti (biasanya kombinasi nama-nama pasangan). Chopra, yang berada dalam penonton untuk menyokong tunangnya, menjerit. Dan dengan baik … ia bermula dengan “pr” dan berakhir dengan “ick.”

Okay, jadi mungkin mereka perlu bekerja pada yang satu lagi, tetapi seluruh hubungan mereka kedengaran cantik!

Priyanka Chopra: Saya menghadapi pembuli, perkauman sebagai kanak-kanak

Feb.01.201800:41

Loading...