Saham Shannen Doherty menyentuh pics pengembaraan ‘90210’ dengan bintang-bintang pertunjukan

Shannen Doherty mencari kembali “90210” dengan bangga.

Hari selepas membuat penampilan merah-permaidani yang jarang berlaku, pelakon berusia 45 tahun, yang telah bertarung dengan kanser payudara dalam tempoh dua tahun lalu, berkongsi sepasang gambar balik dengan bekas pelakon “Beverly Hills, 90210” Jason Priestley dan Luke Perry.

Satu pos menampilkan lukisan Doherty dan Priestley, 47 – yang memainkan adik beradik Brenda dan Brandon Walsh dalam pertunjukan awal ’90-an.

Ia juga mendapati Doherty membuka kira berapa banyak “90210” bermakna kepadanya.

“Ini adalah #tbt # beverlyhills90210 yang benar-benar adalah hari ini menunjukkan rancangan tv yang paling besar yang saya kerjakan. Pertunjukan ikonik yang benar yang mencapai dan menyentuh bukan hanya golongan muda tetapi merapatkan jurang kepada ibu bapa mereka,” kata aktres itu. dalam kapsyen foto.

“Saya bangga dengan persembahan ini,” katanya.

Shannen Doherty
Pelakon Shannen Doherty menghadiri Gala Gala Gala tahunan Hayati dan Kesejahteraan Hewan di W Hollywood pada 4 Mac, 2017 di Hollywood, California.Rodin Eckenroth / Getty Images

BERKAITAN: Bintang ‘Beverly Hills, 90210’ menyatukan, menghormati Shannen Doherty ketika dia bertarung dengan kanser

Pelakon itu berkongsi pengulangan semula karakter dengan Perry, yang memainkan watak jahatnya pada cinta Dylan McKay.

Priestley, Perry dan kumpulan geng Barat Beverly High telah bersorak pada Doherty sepanjang pertempuran kansernya, dan bahkan memberi penghormatan istimewa kepadanya pada reuni “90210” November lalu.

Perdana di Perry, 50, berkata Doherty adalah “sebahagian besar kejayaan rancangan ini.”

“Tidak seorang pun di sini hari ini tanpa Shannen,” kata pelakon itu.

BERKAITAN: ‘Saya rasa hebat’: Shannen Doherty membuat penampilan karpet merah yang jarang berlaku setelah menamatkan kemoterapi

Awal minggu ini, Doherty menghadiri Gala Gala Gala tahunan Hayati dan Kesejahteraan Haiwan di Hollywood dan memberitahu Kami Mingguan bahawa dia berasa “sangat positif” sejak menamatkan kemoterapi dan rawatan radiasi beberapa bulan yang lalu.

“Saya gembira dengan tempat saya sekarang. Kanser, bagi saya, sekeras-kerasnya, adalah berkat,” kata bintang itu. “Ia telah mengubah siapa saya sebagai manusia selama-lamanya. Ia mengubah hidup saya dengan cara yang saya tidak boleh bercakap.”

Bintang ‘Beverly Hills 90210’ berkongsi sokongan untuk Shannen Doherty: ‘Berjuang seperti Brenda’

Nov.14.201600:36