Saga payudara Tara Reid

Payudara Tara Reid – kami hampir tidak mengenali awak.

Sebenarnya, dalam masa yang singkat anda ditanamkan ke dalam dada pelakon, kami mungkin tahu sedikit lebih daripada yang seharusnya kami miliki – atau mahu.

Seolah-olah pekerjaan boob yang tidak mencukupi tidak cukup buruk, Tara yang tidak disengajakan mendedahkan pekerjaan tidak senonoh doktor itu ke dunia pada 2004 pada karpet merah untuk Diddy’s 35th hari lahir bash di NYC.

“Malfungsi” yang terkenal dengan cepat berubah menjadi kegilaan makan paparazzi.

“Saya tidak nampak [pakaian saya] jatuh,” kata Tara kepada Access Hollywood Billy Bush selepas kejadian itu. “Jadi saya tersenyum seperti orang bodoh, walaupun tidak tahu bahawa ia ada di sana.”

Walaupun dia mungkin tidak merasakan tali pakaiannya jatuh, dia pasti merasakan penghinaan yang diikuti.

“Saya tidak percaya. Ia sangat memalukan, “tambahnya.

Bukan sahaja payudaranya terdedah kepada semua, tetapi juga parut yang sangat ketara dari pembedahan.

Dan semasa anda tidak dapat membatalkan sejarah, Tara sedang cuba melakukan perkara terbaik seterusnya dengan kembali ke dokumen untuk pembedahan tambahan untuk memperbaiki kerja yang telah dibatalkan, menurut Us Weekly.

Dalam temu bual dengan Kami Weekly, Tara memberitahu majalah dia menjalani pembedahan pada awal September untuk mengurangkan parut pada payudaranya dan bahkan keluar perutnya selepas pembedahan asal pada 2004.

“Saya mendapat payudara saya untuk kali pertama kerana payudara saya tidak rata. Saya adalah 34-B, tetapi yang betul sentiasa lebih besar daripada kiri. Saya menimbang berat 110 kilogram sekarang, tetapi saya sentiasa terbiasa dengan 10 kilogram, jadi kulit saya agak kendor. Saya fikir, saya di Hollywood, saya semakin tua, saya akan membetulkannya, “kata Tara kepada majalah itu.

Dia terus menjelaskan bahawa setelah paparazzi melihat barang itu adalah kurangnya kebimbangannya. Seorang gadis parti yang terkenal, Tara berkata buah pinggang yang telah merosot juga membuat kesulitan dalam kehidupannya.

“Lelaki yang saya berkencan akan seperti, ‘Apa yang salah dengan mereka? Mereka kelihatan sangat buruk. Anda tahu, anda mesti benar-benar mendapatkan mereka tetap. ‘Jadi memalukan, maksud saya, anda pasti terpaksa mematikan lampu. Dan kemudian ada perut saya, “katanya kepada Us Weekly.

Apabila dia masuk untuk pembedahan asal, Tara yang sudah terlalu kecil juga mempunyai liposuction pada perutnya pada masa yang sama kerana dia mahu “enam pek”.

“Saya mendapat lipo kerana walaupun saya kurus, saya mahu – saya tidak akan berbohong – enam pek. Saya mempunyai kontur badan, tetapi semuanya menjadi salah. Perut saya menjadi perkara yang paling rontok. “

Dan semasa dia telah menjalani pembedahan untuk membetulkan masalah, itu tidak semestinya memastikan bahawa segala-galanya akan terasa dan terselip dengan cara yang sepatutnya.

“Pembedahan pembedahan payudara jauh lebih sukar daripada pembedahan asal dan memerlukan pakar bedah dengan pengalaman yang hebat di kawasan itu,” kata Dr Ellenbogen yang menggambarkan dirinya sebagai “pembaikan untuk pesakit payu dara yang tidak berpuas hati dari seluruh dunia.”

Sama ada pembedahan baru-baru ini membetulkan kes boob yang telah dibongkar masih harus dilihat. Tetapi pastikan mata anda dikupas – anda tidak tahu bila “kerosakan” yang akan datang menuju karpet merah.