Ryan Gosling akan mencairkan hati anda dengan penghormatan kepada anjing lewat pada ‘Ellen’

Ryan Gosling mencairkan hati kita secara teratur. Tetapi pada “The Ellen DeGeneres Show” pada hari Jumaat, dia melakukannya untuk alasan lain selain menjadi bintang yang berkerumun, “Blade Runner 2049”: Dia bercakap tentang kehilangan anjing tercinta.

“Dia meninggal dunia pada bulan Disember,” Gosling mendedahkan teman lelakinya, George, yang berusia 17 tahun. “Ia lucu untuk mengatakan ‘anjing’ kerana … ada sesuatu tentang George di mana saya rasa dia merasa seperti anjing di bawahnya. Dia tidak akan melakukan trik, jika anda mahu dia duduk, anda perlu meyakinkannya bahawa ia adalah yang terbaik. “

Gosling, 36, bercakap tentang George secara kerap dalam temu bual, memanggil baka campuran “cinta yang hebat dalam hidup saya” di The Independent pada tahun 2013. Dan pada hujung minggu ketika dia menjadi tuan rumah “Saturday Night Live,” pelakon itu memakai baju dengan anjing imej yang diletakkan di atasnya.

“George, ketika dia mula berumur, mula kelihatan seperti bintang rock penuaan,” katanya kepada DeGeneres. “Dia adalah jenis kurus lemak dan dia mempunyai rambut besar, anda tahu, tidak ada gigi, luka terbuka, tetapi masih seksi.”

Ryan Gosling Visits
Ryan Gosling membawa George ke mana-mana, termasuk dalam wawancara dengan Jimmy Fallon pada “Malam Terlalu.”Getty Images

Namun, dia cuba mengingati masa-masa yang baik, dan dengan George kelihatannya banyak.

EXCLUSIVE: Ryan Gosling goes hiking with his dog in Los Angeles
Pelakon Ryan Gosling melihat mendaki dan bermain bersama anjingnya di Los Angeles pada tahun 2010.Berita Splash

“Suatu kali kami berada di sebuah restoran di luar dan dia duduk di atas trotoar mencari jalan lama,” kata Gosling. “Seseorang bangun untuk pergi ke tandas, dan dia, saya rasa, sudah cukup dan dia bangun di kerusi mereka dan duduk di meja seperti seorang lelaki dan memandang sekeliling meja seperti, ‘Ya, betul.'”

Dan walaupun dia tidak memakai baju dengan wajah anjing di atasnya, Gosling membawa sebilangan kecil dia ke mana sahaja dia pergi: Dia memakai tag anjing George pada kalung di lehernya semasa wawancara. Adakah dia akan mencari haiwan pengganti??

“Kita akan lihat,” katanya.

Mengeluh. Seperti mana-mana pemilik haiwan kesayangan tahu, Gosling boleh mendapatkan anjing baru … tetapi dia tidak akan mempunyai George lagi.

Ikut Randee Dawn di Twitter.