Rupert Murdoch, Jerry Hall mengumumkan penglibatan dalam iklan London Times

Bagaimana dengan Rupert Murdoch seperti Benedict Cumberbatch? Mereka berdua mengumumkan perkahwinan mereka yang akan datang di London Times.

murdoch-hall-today-160112
Rupert Murdoch dan bekas supermodel Jerry Hall akan berkahwin untuk kali keempat (untuknya) dan masa rasmi pertama (untuknya).John Shearer / Getty Images Contributor

Media mogul Murdoch, yang mana syarikatnya News Corporation memiliki Times, ditetapkan untuk mempersembahkan mantan supermodel Jerry Hall, menurut pengumuman yang jelas dalam akhbar itu pada Selasa.

Murdoch, 84, dan Hall, 59, diperkenalkan oleh adik perempuan dan keponakannya di Australia dan telah bertarikh selama empat bulan, lapor The Guardian. Mereka terlibat di Los Angeles ketika berada di sana untuk menghadiri Golden Globes.

The Guardian menganggarkan kos iklan sekitar $ 436 untuk dimasukkan, walaupun mungkin selamat untuk mengatakan bahawa Murdoch mendapat diskaun pemilik.

LEBIH: Benedict Cumberbatch mengumumkan penglibatan – dalam iklan akhbar

Ini akan menjadi masa keempat Murdoch di lorong dan Hall pertama. Selepas berkenalan dengan pemain depan Rolling Stones, Mick Jagger dari tahun 1977 hingga 1990 (dengan beberapa waktu di antara mereka), dia mempersembahkan Jagger dalam upacara Hindu di Bali pada tahun 1990. Perkahwinan itu kemudian diisytiharkan tidak sah sembilan tahun kemudian apabila mereka berpecah. Jagger dan Hall mempunyai empat anak bersama.

jagger-hall-bowie-today-160112
Mick Jagger dengan teman wanita kemudian Jerry Hall dan David Bowie pada tahun 1984.Dave Hogan / Getty Images

Murdoch mempelopori enam anak dari perkahwinannya sebelum ini, dan menceraikan isterinya ketiga Wendi Deng, 47, pada tahun 2013.

Jurucakap memberitahu The Times, “Mereka telah menyukai bulan-bulan terakhir ini bersama-sama, teruja untuk berkahwin dan teruja tentang masa depan mereka.”

Tarikh belum ditetapkan.

Rupert Murdoch dijangka meletak jawatan

Jun.11.201501:53

Ikut Randee Dawn di Twitter.