Roseanne sampai kepada Michael Fishman dan Sara Gilbert: ‘Saya memaafkan kamu berdua’

Roseanne Barr mempunyai satu lagi perubahan hati di Twitter.

Pelakon kontroversial dan komedian, yang telah mengejek ribut sejak komen rasis tentang dirinya mendapat pembukaan “Roseanne” yang dibatalkan awal minggu ini, menjangkau bekas bintang bersama Sara Gilbert dan Michael Fishman selepas sebelumnya melontar terhadap mereka.

“Kepada michael fishman dan sara gilbert: saya memaafkan kamu berdua, suka kamu berdua, semoga kamu boleh memanggil saya secara peribadi 2 bicara dan bukannya melakukannya di arena awam.” Saya faham, ya, “kata Barr, 65, tweeted Khamis.

Roseanne Barr terus tweet (dan Trump dan Tom Arnold menimbang)

Mei.31.201803:17

Tweet itu datang sehari selepas Barr menuduh Fishman membuangnya “di bawah bas” selepas pelakon, yang memainkan anak lelaki Barr, D.J. Conner, mengutuk tweet jahatnya memanggil bekas penasihat Obama hitam keturunan “Ikhwanul Muslimin & ‘Planet of the Apes.”

Dalam kenyataan yang tulus kepada peminat pada hari Selasa, Fishman, 36, menyatakan kekecewaannya di Barr dan berkata wataknya dalam kebangkitan semula – yang dalam perkahwinan antara kaum dan mempunyai seorang anak perempuan hitam – “direka untuk mewakili sifat inklusif pandangan saya Untuk mewakili sebahagian masyarakat sering dipinggirkan. “

Keesokan harinya, Barr mengundurkan catatannya, sambil menambah dengan marah, “Saya mencipta platform untuk keterangkuman itu dan anda tahu.

Fishman menjawab, bersetuju bahawa Barr telah mencipta siri inklusif, itulah sebabnya mengapa perkaumannya mengejutkannya.

“Anda berjuang, membina dan merancang ‘Roseanne’ untuk keterangkuman, sebab itulah kenapa kemerdekaan adalah 30 tahun yang lalu, di tangan anda dari awal hingga akhir, tidak ada yang dapat menafikannya,” katanya..

“Tolong tinggalkan saya sendiri,” jawab Barr.

AMES MCNAMARA, SARA GILBERT, LAURIE METCALF, EMMA KENNEY, JAYDEN REY, ROSEANNE BARR, MICHAEL FISHMAN, JOHN GOODMAN, LECY GORANSON, SARAH CHALKE
Presiden Entertainment ABC Channing Dungey menamakan tweet rasis Barr itu “menjijikkan” dan membatalkan siri itu pada hari Selasa.
ABC

Barr juga mengkritik sebahagian daripada pernyataan Gilbert, yang menyebut komentar rasis bintang itu “abhorrent,” sambil menambah, “Wow! Unreal.”

Bintang TV yang menghina telah menghabiskan berjam-jam di Twitter secara bergiliran meminta maaf atas komennya dan mempertahankan dirinya sejak ABC mengumumkan bahawa mereka mengetepikan komedi tertinggi kerana “remeh”.

Penyanyi sindiket siri “Roseanne” yang asli juga telah jatuh dari pelbagai saluran akibat tweet Barr, dan agensi bakatnya, ICM Partners, mengumumkan bahawa mereka akan menjatuhkan bintang sebagai pelanggan.