Roseanne Barr mendedahkan perasaannya pada spin-off ‘Roseanne’, ‘The Conners’

Roseanne Barr menjanjikan untuk kekal “neutral” apabila menilai “The Conners,” spin-off dari rancangannya yang menunjukkan bahawa ABC sedang berkembang tanpa dia.

Pelakon komik muncul di podcast “Janji Tanah” Rabbi Shmuley Boteach, Ahad, mengatakan bahawa dia bersandar pada kepercayaan Yahudinya dalam menghadapi kerusakan dalam kerjayanya selepas barb rakist dia tweeted tentang Valerie Jarrett, seorang penasihat kepada bekas Presiden Obama dalam bulan May.

ABC membatalkan program itu – yang disiapkan sebagai pameran No 1 televisyen siaran di kalangan penonton dalam pemulangan musim lalu – dan memutuskan untuk beralih dengan spin tanpa aktris yang mencipta persembahan itu. Jaman lama John Goodman telah membayangkan bahawa watak Barr, ibu bapa Conners, akan dibunuh.

Roseanne Barr vows not to slam 'The Connors': ' I don't want to go dark again'
Roseanne Barr tiba di Anugerah Golden Globe tahunan ke-75 di Beverly Hilton Hotel pada hari Ahad, 7 Jan, 2018, di Beverly Hills, Calif.AP

“Saya tidak akan mengutuknya atau memberkatinya, saya tetap neutral, itulah yang saya lakukan,” kata Barr di podcast sambil berkata, “Saya menjauhkan diri dari itu. t berharap baik untuk musuh-musuh saya, saya tidak.

Dan dia berkata bahawa penting untuknya untuk menangguhkannya.

“Saya mempunyai beberapa masalah kesihatan mental dan kemurungan,” kata Barr. “Saya terpaksa tinggal di tengah-tengah atau saya akan pergi gelap, dan saya tidak mahu menjadi gelap lagi saya telah melakukannya.”

Walaupun Barr mendakwa dia masih bersalah mengenai tweet itu, dia tidak menyentuh sepenuhnya. Sebaliknya, dia menyalahkan “kiri” kerana meniup kontroversi dan memaksanya keluar dari udara.

‘Saya membuat kesilapan’: Roseanne Barr bercakap dalam temuduga TV pertama sejak menembak

Jul.27.201802:41

Barr juga bersumpah untuk berpindah ke Israel untuk seketika sebaik sahaja “The Conners” melanda gelombang udara untuk menarik perhatiannya dari pertunjukan baru.

“Saya mempunyai peluang untuk pergi ke Israel selama beberapa bulan dan belajar dengan guru kegemaran saya di sana, dan di situlah saya akan pergi dan mungkin bergerak ke suatu tempat di sana dan belajar dengan guru kegemaran saya,” katanya kepada Shmuley. “Saya telah menyimpan beberapa sen dan saya bernasib baik saya boleh pergi.”

Barr sebelum ini menggunakan podcast Boteach untuk memecah kesunyiannya mengenai tweet Jarrett yang kini terkenal pada bulan Jun, mendakwa bahawa dia tidak bermaksud perkataannya dengan cara perkauman dan menyalahkan Ambien kerana mengabaikan penghakimannya.

Pada hari Ahad, Barr berkata dia menulis sebuah sitkom baru dan ia “sangat lucu.”

“Saya tidak bagus, saya tidak baik, tetapi saya lebih baik,” katanya.