RIP, Jack: Mandy Moore berkongsi reaksi terhadap episod ‘This Is Us’

(Isyarat spoiler: Jika anda belum menonton episod terbaru “Ini Adakah Kami” … apa yang anda sedang menunggu ?! Semak ia, kemudian kembali ke sini!)

Ia adalah penghujung “This Is Us” yang ditunggu-tunggu hampir sejak seri bermula. Tidak ada lagi teases, petunjuk atau cubaan – pada episod malam Ahad, Jack Pearson meninggal dunia.

Dan ia benar-benar kejam.

Mandy Moore bereaksi terhadap kematian Jack pada ‘Ini Ini Kami’: ‘Ia memberi kesan kepada kita juga’

05.05.201803:38

Mandy Moore, yang memainkan isteri Rebecca kepada Milo Ventimiglia Jack, dihentikan oleh HARI INI hari Isnin untuk menyanjung tentang kehilangan dan membuat pengakuan tentang bagaimana pelakon merasakan sekarang bahawa titik plot utama adalah di belakang mereka.

“Saya fikir kita semua sangat lega,” jelasnya. “Kerana Milo dan saya, untuk satu, telah diketahui sejak awal … Tetapi ia hanya bagus untuk menyusun pop yang gelembung sedikit.”

Sudah tentu, anda akan menjadi sukar untuk mencari penggemar yang akan menggambarkan mereka sendiri pagi-selepas suasana dengan cara yang sama.

Ini Is Us - Season 2
Milo Ventimiglia sebagai Jack, Mandy Moore sebagai Rebecca pada “Ini Adakah Kita.”NBC

Tiada jumlah jangkaan yang dapat menyiapkan penonton untuk perjumpaan terakhir keluarga bapa Pearson yang akhirnya dapat dijangka dan benar-benar mengejutkan pada masa yang sama.

Memimpin ke dalam pasca Super Bowl ansuran drama tearjerker, nasib akhir Jack seolah-olah diketahui – pasti dia meninggal dunia di rumah api perkakas yang rosak yang dicetuskan dalam episod sebelumnya.

Kecuali, itu bukan bagaimana ia berlaku.

Sebaliknya, Jack heroically membersihkan keluarganya keluar dari rumah dan bahkan kembali ke api untuk menyelamatkan anjing Kate. Pasti, dia tertutup jelaga, mengalami pembakaran dan batuk, tetapi dia sebenarnya selamat dari api.

Apa yang perlu beliau lakukan ialah pergi ke hospital untuk merawat lengannya yang disokong. Tetapi ketika Rebecca dengan santai menangkap snack di kawasan menunggu, seorang doktor keluar dan mendedahkan bahawa Jack sudah mati. Begitu sahaja. Ia bukan api yang membawanya – tidak secara langsung. Asapnya yang dihirupnya dikenakan cukai dan menyebabkan serangan jantung.

Namun, sentuhan yang mengejutkan itu bukanlah sebahagian daripada tragedi yang paling sukar. Pembezaan itu pergi kepada Rebecca untuk reaksinya yang menyayat hati.

Dia tidak melihatnya datang. Dia tidak percaya doktor. Dia terpaksa melihat dia sendiri.

“Jack? Babe?”

Itulah apabila bekalan tisu negara jatuh.

Dan walaupun perbualan Moore berasa lega sekarang sudah berakhir, pada HARI INI, aktres mengaku saat itu meninggalkan semua bintang pameran dengan menangis.

“Sepanjang semua episod itu, kita semua menangis,” katanya. Tetapi yang satu ini bukan hanya membawa air mata, ia mengambil kata-kata mereka. “Kami melihat episod itu bersama sebagai pelakon di rumah Dan Fogelman minggu lepas, dan tiada seorang pun daripada kami boleh bercakap selepas itu.

Ia tidak menghairankan bahawa kematian Jack akan menggesa senyap. Lagipun, penonton pasti bersedih hari ini.

Sekurang-kurangnya mereka tidak perlu sedih untuk menunggu episod seterusnya. Drama itu kembali pada malam Selasa.

“Sekarang kita boleh bergerak ke hadapan dengan persembahan dan menjawab soalan yang lebih mendesak,” kata Moore kepada kami.

Lebih mendesak daripada bagaimana Jack meninggal? Masa untuk membeli lebih banyak tisu!

Mesej khas dari ‘Ini Adakah Kita’

03.03.201802:19