Reuni merah jambu dengan Gwen Stefani untuk melakukan ‘Just a Girl’ – menonton video itu

Kuasa Perempuan!

Pink telah melaksanakan versi goyangnya sendiri No Doubt’s 1995 “Just a Girl” selama berminggu-minggu dalam lawatan “Trauma Indah” nya, tetapi dia mendapat bantuan dari Gwen Stefani sendiri semasa konsertnya di Staples Center di Los Angeles.

Tempat itu berkongsi klip pendek dua wanita yang mempersembahkan lagu feminis punky – yang mereka bekerjasama sekali pada Festival Muzik IHeartRadio 2012. Tonton kerana mereka mengharmonikan paduan suara yang melambung tinggi dan kemudian tutuplah dengan pelukan manis.

“Saya sayang kamu, Gwen,” Pink, 38, memberitahu tetamu istimewa kerana Stefani meninggalkan panggung.

“Ia tidak menjadi lebih baik daripada itu, dia haiwan semangat saya,” dia kemudian bergemuruh dengan orang ramai yang menjerit.

Peminat bertuah mengambil media sosial untuk berkongsi video mereka sendiri dari duet epik. “Masa apabila semua impian zaman kanak-kanak saya menjadi kenyataan,” tulis satu.

Selepas persembahan itu, Pink berkongsi gambar dari persembahan di Instagram, menulis, “Saya juga tidak faham betapa cinta saya untuk anak ayam ini, rocker ini, mama ini, usahawan ini, total badak OG yang @ Gwenstefani Tidak ada perbandingan apa-apa yang saya bimbang. Malam ini menyeronokkan, terima kasih kawan. “

Stefani mengembalikan cinta pada Cerita Instagramnya, berkongsi dua klip pendek dirinya yang mempunyai letupan pada konsertnya.

“Terima kasih Pink kerana mempunyai saya, saya sayangkan awak, itu hebat,” katanya.

Tidak syak lagi, kami ingin mendengar lebih duet daripada kedua-dua mereka!

Pink adalah di sampul isu ‘Beautiful’ majalah People

Apr.18.201801:28