Reuni keluarga: Pelancaran ‘Sisters’ bersama sekali lagi, 18 tahun kemudian

Menyedihkan, menyayat hati dan sering kali anak lelaki beruap, “90-an drama pertama” Sisters “mempunyai semuanya.

Pertunjukan di NBC pada tahun 1991, pertunjukan memberi tumpuan kepada percubaan dan kesusahan saudara perempuan Reed – Alex (Swoosie Kurtz), Teddy (Sela Ward), Georgie (Patricia Kalember), dan Frankie (Julianne Phillips). Sepanjang enam tahun pameran itu, watak-watak berurusan dengan isu-isu panas seperti perselingkuhan, ketagihan alkohol, bunuh diri dibantu, surrogacy dan berpakaian salib. Kadang-kadang aneh, “Sisters” juga menampilkan susunan kilas balik dan urutan fantasi.

HARI INI Erica Hill (seorang “Sisters” superfan) baru-baru ini bertemu dengan pelakon itu, yang menyatukan semula selepas 18 tahun sebagai sebahagian daripada isu khas Entertainment Weekly. Inilah yang dia pelajari:

Bilik pancang stim

Adegan bilik stim yang memperlihatkan perbincangan mengenai seksualiti adalah ciri-ciri pertunjukan pada musim-awal awal – kepada seram penapis rangkaian. Pelakon itu mengakui bahawa adegan tersebut tidak selalu menjadi kegemaran mereka. “Mereka dahsyat,” kata Philliips. Keempat-empat wanita ingat mendapatkan bersalut dengan minyak mineral, bimbang tentang tergelincir dari pakaian mereka, dan ingin mandi selepas itu.

Gambar: Sisters
Hari ini

Sebelum mereka terkenal
Siapa tahu bahawa “Sisters” adalah sarang bagi bintang-bintang masa depan yang begitu banyak? Ashley Judd dan Paul Rudd (mengolok-olok rambut 90-an yang menakjubkan) kedua-duanya muncul di acara itu. Dan sebelum “ER,” sebelum memenangi Oscar, sebelum berkahwin dengan Amal, George Clooney membintangi “Sisters” sebagai Detektif James Falconer.

Gambar:
Ashley Judd dan Paul Rudd mengenai “Sisters.”Hari ini
Gambar:
Bintang tamu George Clooney, dengan bintang Sela Ward “Sisters”.Hari ini

“Sisters” filem itu?
Untuk kekecewaan ramai peminat, rancangan itu tidak pernah dikeluarkan di DVD atau Netflix. Tetapi pelakon itu mengakui Hill bahawa mereka akan suka melakukan filem reuni “Sisters”. Tinggal!

Gambar:
Bintang-bintang “Sisters,” Julianne Phillips, Sela Ward, Swoosie Kurtz, dan Patricia Kalember.Hari ini

Untuk lebih banyak reuni pada HARI INI, lihat video web tambahan ini:

Kami keluarga! Lebih dari reuni ‘Sisters’

Nov.03.201403:36

Isu perjumpaan dua kali khas Entertainment Weekly menyaksikan gerai berita pada hari Jumaat. Pastikan anda kembali ke reunion hari Rabu dengan pelakon “Ghostbusters” dan “Fabulous Baker Boys” hari Khamis bersama-sama pada HARI INI.

Loading...