Recap finale Bachelorette: Kaitlyn Bristowe memilih Shawn Booth

Dan mawar terakhir pergi ke … Shawn!

Hoda meluluskan ‘bachelorette’ finale: ‘saya mendapat sedikit tisu’

Jul.28.201504:56

Musim 11 dari “The Bachelorette” yang dibungkus malam Isnin dengan final yang dramatik yang menyaksikan Kaitlyn Bristowe memilih Shawn Booth atas latecomer Nick Viall.

Shawn Booth
Shawn BoothRick Rowell / ABC

“Saya minta maaf, saya tahu bahawa kita bercakap tentang, jika saya tidak merasakan ini, saya akan memaklumkan kepada anda,” kata Kaitlyn kepada Nick, 34, yang tiba di tengah-tengah musim sejuk dan seterusnya menyebabkan kegemparan dengan menghabiskan malam dengan Kaitlyn dalam episod awal yang kontroversial.

“Saya memerlukan setiap detik yang kami bersama-sama,” katanya. “Saya ingin mencari sesuatu yang salah, satu-satunya penjelasan yang saya miliki ialah hatiku hanya dengan orang lain.”

Shawn, 28, yang dicadangkan selepas itu, memberitahu Kaitlyn, “Melalui semua yang tinggi dan rendah, ups dan downs, saya tidak akan mengubah apa-apa kerana ia membawa kami di sini malam ini. Anda telah melebihi semua jangkaan, lebih daripada yang pernah saya dapat telah membayangkan. “

CHRIS HARRISON, KAITLYN BRISTOWE
THE BACHELORETTE – “The Bachelorette: The Men Tell All” – Ia adalah penonton reuni yang tidak dapat diramalkan yang tidak akan terlepas sebagai bujangan yang paling tidak diingati dari musim ini – termasuk Ben H., Ben Z., Chris “Cupcake,” Ian dan Jared – kembali berhadapan dengan satu sama lain dan Kaitlyn kali terakhir di televisyen nasional untuk mencuci kotoran dan memberitahu mereka cerita mereka, “The Bachelorette: The Men Tell All,” ISLAM, JULY 20 (8: 00-10 : 01 petang, ET), di Rangkaian Televisyen ABC. (ABC / Rick Rowell)
CHRIS HARRISON, KAITLYN BRISTOWE
ABC

Kaitlyn mempunyai banyak pujian untuk Shawn, memberitahu pelatih peribadi, “Anda menyalakan saya dan membuat saya ketawa dan, yang paling penting, anda membenarkan saya menjadi diri saya sendiri.”

LEBIH: ‘Bachelorette’ Kaitlyn Bristowe untuk pakaian perkahwinan – dengan Jimmy Kimmel

“Saya tidak sabar untuk membuat kenangan seumur hidup dengan anda dan hanya anda, kerana anda adalah orang dan sentiasa akan,” tambahnya..

LEBIH: Kenapa ‘Bachelorette’ menerima ancaman kematian? 5 momen terbesar dari ‘Lelaki Beritahu Semua’

Walaupun banyak penonton berharap “Sarjana Muda” yang akan diumumkan pada masa “Selepas Akhir Mawar” istimewa, francais itu akan memastikan para penggemar bertungkus – sekarang.

Loading...