‘Real unglammed me’: Britney Spears menayangkan selfie tanpa makeup

Sekiranya anda mahu bertemu dengan “unglammed” Britney Spears, kini anda mempunyai peluang!

Sekurang-kurangnya, hampir. Penyanyi “toksik” menyiarkan pouty, selfie percuma tanpa sengaja pada hari Isnin untuk menunjukkan dunia apa yang dia kelihatan seperti ketika dia tidak pergi ke bandar.

Dan ya, rambutnya berleher dan dia tidak kelihatan sempurna, tapi hei, kami fikir ibu yang berusia 35 tahun itu kelihatan cantik!

Seperti yang dia nota dalam kapsyen, inilah yang dia kelihatan seperti ketika dia menjadi orang biasa, bukan Britney Spears dalam semua lampu kilat. Dan itu baik saja oleh kami. Kerana kita semua tahu bahawa lambat laun, dia akan mendapatkannya bersama-sama dan menunjukkan kepada kita jawatan Instagram seperti ini!

View this post on Instagram

Beautiful day for an outdoor workout!!! 🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

https://www.instagram.com/p/BXZN7ZSlcIE

Spears tidak bersendirian dalam trend selfie tanpa makeup (atau separuh solekan): Adele, Alicia Keys, Drew Barrymore, Cameron Diaz dan Nicole Richie semuanya telah barefaced untuk kamera dalam beberapa bulan yang lalu.

Kami tidak pernah melihat Spears dalam berita ini sejak kebelakangan ini, tetapi dia telah bekerja, menghabiskan 2017 dengan kediamannya di Las Vegas, yang akan berakhir pada Malam Tahun Baru. Dan, tentu saja dia membesarkan anaknya, Sean, 11, dan Jayden, 10, yang hanya suka mengetuk pranks pada ibu dan baru-baru ini menemuramah anak perempuan Kim Kardashian dan Kanye West untuk majalah Interview.

Jadi Britney, kita tahu awak sibuk! Makeup atau tidak, kami suka melihat apa sahaja yang anda perlukan.

Ikut Randee Dawn di Twitter.