Rakan sebilik Rumer Willis adalah ibu Demi Moore: Ia ‘pasti menarik’

Rumer Willis memutuskan untuk mengikuti jejak langkah ibu bapa yang terkenal sejak dahulu dan menjadi seorang pelakon, dan kini salah seorang daripada ibu bapanya mengikutinya untuk bekerja – dan sepanjang perjalanan pulang.

Bintang Willis sebagai penyanyi yang melampau masa lalu dalam drama hit “Empire,” dan ibunya, Demi Moore, telah menyertai acara itu juga.

Rumer Willis pada ibu bapa yang terkenal, ‘Empire’ dan cyberbullying

17.27.201704:14

“Kami tidak mempunyai sebarang adegan sepanjang masa,” kata pemain berusia 29 tahun itu ketika melawat Megyn Kelly HARI INI. “Tetapi dia sebenarnya tinggal bersama saya di apartmen saya, yang pasti menarik.”

Dan ini menghairankan, sekurang-kurangnya apabila ia datang kepada reka bentuk dalaman.

“Saya kembali dari percutian sedikit dan semua permaidani telah bergerak,” katanya. “Terdapat sedikit periuk bunga dan dapur dapur baru, saya suka, ‘OK? Terima kasih?'”

Sudah tentu, Willis tidak asing dengan tinggal bersama ibunya – atau bertindak dengannya.

Bintang itu bermula sejak dia berusia 5 tahun bekerja bersama Moore dalam “Sekarang dan Kemudian.”

Dia juga bekerja dengan ayah Bruce Willis, dan jika bosnya “Empire” mempunyai apa-apa untuk mengatakannya, mereka akan bekerjasama lagi tidak lama lagi.

“Itulah yang dikatakan oleh Lee Daniels kepada saya pada hari yang lain, ‘Kita perlu mendapatkan ayah kamu ke dalam ini,'” katanya. “Saya suka, ‘Baiklah, mari kita lakukan!'”

Rumer Willis on Megyn Kelly TODAY
Rumer Willis di Megyn Kelly HARI INI.Nathan Congleton / HARI INI

Kebenarannya ialah pelakon itu sentiasa gembira untuk memiliki keluarganya di sebelahnya, sama ada ia berskrut dengan orang-orang atau skrin luar dengan adik-adiknya, Scout dan Tallulah.

“Saya suka bahawa anda boleh mencintai keluarga anda, tetapi saya sebenarnya suka mereka sebagai orang,” katanya, sambil menambah, “Saudara perempuan saya adalah sahabat saya dan wanita yang luar biasa.”