Rakan menafikan racy pix adalah penyanyi ‘Idol’

Seorang rakan rapat dari separuh akhir “American Idol” Antonella Barba mengatakan bahawa penyanyi yang bercita-cita tidak menjadi subjek beberapa gambar grafis yang dianggap sebagai orang yang disiarkan di Internet minggu lalu.

Gambar-gambar itu termasuk salah satu dari empat wanita yang menawan di tepi pantai, tangan mereka menutup payudara mereka, dan yang lain dari seorang wanita yang melakukan perbuatan seksual. Siaran tidak diketahui namanya.

Kawan terbaik Barba, Amanda Coluccio dari Holmdel, dengan siapa dia mengikuti ujian dan memenangi perjalanan ke Hollywood untuk pusingan kedua sebelum disingkirkan, memberitahu The Star-Ledger Newark bahawa gambar kurang grafik adalah Barba, tetapi menafikan dia digambarkan dalam yang lucah.

“Yang benar-benar buruk bukan dia. Saya telah mengkaji mereka, “kata Coluccio kepada The Star-Ledger untuk akhbar hari Isnin. “Ia bukan hidungnya. Dia tidak pernah mempunyai tip [akrilik kuku] [seperti wanita dalam foto] dalam hidupnya. Dia adalah lelaki yang paling lemah yang saya tahu. “

Coluccio tidak membalas mesej telefon daripada The Associated Press yang ditinggalkan di rumahnya.

Sementara itu, di sini di kampung halaman lelaki berusia 20 tahun, di mana tanda-tanda yang berlimpah ingin nasib baiknya, rakan-rakan dan orang asing sama-sama menyokong Barba, menyelamatkan kutukan mereka untuk siapa saja yang memaparkan gambar dalam talian.

Kejatuhan ini mempunyai banyak orang muda di sini memikirkan dua kali tentang menyamar untuk foto yang mereka fikir hanya akan dikongsi di kalangan rakan-rakan.

“Itulah cara kota ini: Semua orang tahu segala-galanya tentang rakan-rakan mereka,” kata Mark Dillon, 17. “Sekurang-kurangnya separuh orang di bandar ini mempunyai gambar kawan-kawan mereka di tandas. Saya secara peribadi melihat sekurang-kurangnya 20. Ia hanya kerana dia berada di TV bahawa mereka berada dalam talian. “

Adam Bobertz, juga 17, berkata apa yang berlaku kepada Barba boleh berlaku kepada sesiapa.

“Semua orang di bandar ini telah melakukan sesuatu yang bodoh pada satu masa atau yang lain,” katanya.

Hometown keluar untuk menyokong BarbaSepanjang Point Pleasant, sebuah bandar pantai Jersey 18,177 km kira-kira 60 batu di utara Atlantic City, tanda-tanda yang menyokong Barba banyak. Mereka naik sebelum gambar muncul, dan kekal di sana, simbol penghinaan kampung halamannya untuk kegelapan yang mengelilinginya.

Jacqui Reid, seorang anak kedai bunga yang anak perempuannya mengambil pelajaran biola dari Barba, berkata membuat foto-foto awam adalah pencerobohan kasar privasi, tetapi yang telah menjadi fakta kehidupan di zaman digital.

“Semua orang mempunyai gambar yang menyerupai satu jenis atau yang lain, dan anda tidak tahu bila ia akan berubah dan menggigit anda pada apa yang anda tahu,” katanya. “Sayang sekali, anda tidak boleh hidup dan tidak perlu risau tentang sesuatu seperti ini menjadi orang ramai.

“Dia gadis cantik yang berbakat ini yang cerdas dan tahu di mana dia mahu pergi,” kata Reid. “Saya menganggapnya model peranan untuk anak perempuan saya.”

26 gambar

Tayangan slaid

Penglihatan Selebriti

Jake Johnson dan Damon Wayans Jr pada “Let’s Be Cops,” permaidani merah, Selena Gomez diabadikan dalam lilin dan banyak lagi.

Malah, votefortheworst.com, sebuah laman web yang memilih apa yang dianggap sebagai “American Idol” yang paling buruk, mengatakan bahawa Barba saga sangat menyedihkan untuk golongan muda.

“Ia adalah panggilan bangun sebenar bagi ramai orang,” kata Dave Della Terza dari Chicago, yang mengendalikan laman web itu. “Dengan kedatangan MySpace dan Facebook, orang meletakkan foto di Internet dan perlu sedar bahawa seseorang yang anda tidak tahu boleh merebut foto-foto ini yang anda fikir hanya akan dilihat oleh rakan-rakan anda, dan memakainya setiap Laman web di dunia dalam masa 10 minit. “

Tapak Della Terza mencatatkan foto Isnin bahawa dia mendakwa mengesahkan wanita dalam foto seks bukan Barba. Tutup telinga kanan wanita dalam foto seks, dan foto yang dikenali sebagai Barba, menunjukkan telinga berbentuk yang berbeza.

Ibu bapanya, Vincenzo dan Valerie Barba, tidak segera menjawab mesej yang ditinggalkan di mesin penjawab mereka dan surat yang ditinggalkan di pintu depan mereka. Penyajian Fox mengatakan rangkaian tidak akan memberi ulasan mengenai situasi itu, dan tidak akan membuat mana-mana peserta yang tersedia untuk wawancara.

Foto-foto itu memasuki minggu yang menegangkan bagi Barba, yang baru-baru ini telah mempelajari seni bina di Universiti Katolik di Washington, DC. Persembahan pertamanya di mana penonton dapat mengundi, penafsiran Aerosmith’s “I Do not Want To Miss A Thing” disokong oleh para hakim.

Namun, dia berjaya melangkah ke pusingan kedua, dan akan diadakan pada malam Rabu dengan sembilan peserta wanita yang lain.