Rachel Bilson meraikan ulang tahun ke-15 ‘The O.C.’ dengan pic balik yang menakjubkan

Ia bukan lagi Throwback Khamis, tetapi kami sudah mendapat foto kilas balik pasti untuk membangkitkan beberapa nostalgia musim panas-TV.

Pada hari Ahad, pelakon Rachel Bilson menyambut ulang tahun ke-15 drama remaja yang berpusat di pantai “The O.C” dengan pukulan cast sempurna ini.

Anda hampir boleh mendengar nota pertama dari Phantom Planet “California” ketika anda melihat foto Bilson dengan bintang-bintang bersama Mischa Barton, Adam Brody, Melinda Clarke, Peter Gallagher, Kelly Rowan dan Ben McKenzie dalam mode awal mereka.

“Ulangtahun ke 15 The OC,” dia menulis dalam kapsyen di Instagram. “Saya tidak boleh mempercayainya, saya juga tidak boleh mempercayai bahawa saya memakai skirt yang saya dapati sebagai pakaian.”

Hanya masalah masa sebelum penampilan itu kembali dalam gaya, tetapi sehingga itu, melihat kembali pada semua itu meninggalkan Bilson memikirkan tahun-tahun yang telah lalu.

Di antara banyak hashtags yang dia tambah pada jawatannya ialah #welcometotheOCb —- dan #ifeelold.

Persoalannya, adakah dia dan rakannya bekas “O.C’ers” berasa seperti kembali ke pantai?

Pelakon “The O.C.”: Rachel Bilson, Adam Brody, Mischa Barton dan Ben McKenzie.Warner Bros / Everett Collection

Ia adalah masa utama untuk reboot utama, dengan “Will & Grace” dan “Fuller House” yang masih menghiburkan peminat dan melakukan “Buffy the Vampire Slayer” dalam perjalanan. Heck, ada juga petikan mengenai pengembalian untuk “Frasier” dan “Pejabat.”

Jadi mengapa tidak “The O.C.”?

“Saya tidak tahu apa yang akan kelihatan seperti watak kita sudah tua sekarang,” kata Bilson apabila topik itu muncul dalam perbualan dengan E! Berita tahun lepas.

Sudah tentu, watak-watak tidak akan kembali di The Harbour School – melainkan mereka mengajar pada hari-hari ini – tetapi 30-somethings masih boleh berjuang dengan angst semasa hidup kehidupan mewah di tepi pantai.

Walaupun tiada apa yang dirancang, Bilson berkata, “Saya sentiasa terbuka kepada perkara-perkara.”

Rachel Bilson menceritakan peranan barunya dalam ‘Nashville’

Jun.23.201703:11