Putera datang bersih tentang bersumpah lirik yang jelas

Putera terkenal dengan bahan yang kurang sopannya: “Bandaraya Erotik” 1984 menggunakan empat perkataan huruf empat kali sahaja, dan 1992 “Album Syurga Cinta” ditampar dengan label penasihat ibu bapa. Tetapi dalam beberapa tahun kebelakangan ini, lagu-lagunya telah mendapat tamer. Sekarang The Purple One berkongsi kenapa dia berhenti bekerja biru.

Dalam cerita penutup majalah majalah Essence, pemain muzik berusia 55 tahun menerangkan bahawa dia berhenti mengutuk sebagai persembahan hormat kepada orang lain.

Putera on Essence magazine's cover.
Putera mengagumi sampul majalah Essence yang baru.Hari ini

“Adakah anda pernah mendengar sumpahan Muhammad Ali?” dia fikir. “Bolehkah anda mengutuk di hadapan anak-anak anda? Kepada ibumu?” Dia mengutip beberapa artis muzik wanita semasa, termasuk Janelle Monae, kemudian meneruskan, “Mereka semua adik-beradik saya, kita tidak boleh mengutuk mereka, kita perlu merawat semua mereka, dan semua orang, seperti royalti.”

Komen-komen itu datang pada kesepakatan baru Prince dengan bekas rekodnya Warner Bros. – perlu diperhatikan kerana Prince telah menikmati jangka panjang sebagai artis independen. Rolling Stone melaporkan bahawa Warner Bros merancang ulang tahun ulang tahun ke-30 “Purple Rain,” lengkap dengan bahan yang belum dirilis sebelumnya. Tiada perkataan sama ada lirik yang boleh dibebaskan akan digosok.

Walaupun perjanjian baru itu, Putera memegang beberapa perasaan yang kuat mengenai eksekutif syarikat rekod. Dalam temuramah Essence, dia merungut, “Setiap kali saya bercakap dengan ketua-ketua syarikat besar, mereka sentiasa di pantai Tengah tengah hari … ‘Oh, saya di pantai dengan anak-anak saya.’ Jadi kami berusaha untuk menghantar anak-anak mereka ke kolej dan ke pantai, kami tidak sepatutnya menerima itu. “

Ia bagus untuk melihat dia tidak begitu lembut.