Probst mempunyai kamera Survivor’stop

Quitters tidak pernah menang, tetapi jika mereka membuatnya cukup jauh pada “Survivor,” mereka boleh berada di juri.

Janu Tornell, 39, menjadi ahli keempat dalam sejarah “Survivor” untuk berhenti dari persaingan, tetapi dia masih akan membantu menentukan pemenang hadiah $ 1 juta itu sebagai ahli juri sembilan orang – satu isu yang dipanaskan kamera majlis tribal tidak menangkap.

“Ia bukan untuk menyelamatkan Stephenie (LaGrossa) dalam permainan,” kata Tornell kepada The Associated Press Jumaat. “Ia berakhir seperti itu. Pada masa yang sama, ia hampir seperti bermain kuasa kerana saya melemparkan sepana ke dalam permainan mereka. “

Bekas penghibur Las Vegas berkata tuan rumah Jeff Probst tidak memaksa dia meninggalkan “Survivor: Palau,” walaupun mungkin kelihatan sebaliknya.

“Dia membantu saya,” kata Tornell. “Saya berada di tempat yang saya fikir, ‘Saya mahu pergi, tetapi saya tidak mahu menjejaskan menjadi sebahagian daripada juri.’ Saya masih berjuang dengan ‘pemecah’. Saya benci perkataan itu. Tetapi saya melakukannya. Saya meletakkan obor saya. Tidak ada penyesalan. “

Penonton tidak melihat kebimbangan Tornell mengenai sama ada dia akan berada di juri jika dia berhenti dari rancangan realiti CBS. Selepas pergi berulang-alik selama beberapa jam, Tornell berkata, Probst meminta penembusan dalam penggambaran.

“Kamera berhenti,” kata Tornell. “Majlis suku kaum mendapat sambutan hangat. Anda juga tidak mendapat sebarang bahagian. (Probst) pergi, ‘Ini tidak dirakam. Apa yang berlaku, Janu? Apa yang anda bimbang? ‘Dan saya berkata,’ Pada asasnya, saya tidak mahu kehilangan tempat saya dalam juri. Saya tidak tahu di mana ini membawa saya. “

Tornell berkata, Probst meninggalkan kawasan majlis puak dan berunding dengan pengeluar. (Tiga pemain yang berhenti “Survivor” pada musim sebelumnya telah berlepas sebelum juri dibentuk.)

“Ini semua situasi drama baru untuk semua orang yang terlibat,” kata Tornell.

Probst kembali dan memberi jaminan kepada Tornell bahawa dia tidak akan kehilangan tempatnya di juri dengan berhenti. Kamera bermula dan Tornell melakukannya.

Sekarang, sebagai ahli juri, dia akan mencari pemain “yang saya fikir bermain permainan yang terbaik.”