Potterheads bergembira! 2 buku Harry Potter baru yang akan dikeluarkan pada musim gugur ini

Semua kapal Express Hogwarts! Ia kembali kepada mantera dan ramuan musim gugur ini.

Pengarang J.K. Rowling, dengan kerjasama Bloomsbury dan Perpustakaan British, akan membebaskan dua buku Harry Potter yang baru. Penambahan baru ini adalah sebahagian daripada pameran 20 Oktober Perpustakaan British British “Harry Potter: A History of Magic.” Potterheads dari semua peringkat umur akan dirawat untuk mempamerkan manuskrip eksklusif, ilustrasi asli dan pandangan yang mendalam pada makhluk-makhluk dan tradisi dunia sihir Rowling.

Satu kenyataan di laman web Rowling Pottermore menerangkan “Harry Potter: A History of Magic” untuk menjadi “edisi dewasa” dan “Harry Potter – A Journey Through the History of Magic” sebagai “edisi keluarga untuk pembaca yang lebih muda.” Seperti ensiklopedia macam-macam, kedua-dua buku akan meneroka segala-galanya dari ramuan Jus Poli untuk menjerit Mandrakes. Juga berharap untuk melihat lakaran, ilustrasi dan manuskrip asal eksklusif dari arkib Harry Potter yang eksklusif.

Lebih banyak Potter? Rowling bercakap buku, amal, lebih banyak

10.10.201506:00

Dengan Potter spin-off seperti “Beast Fantastik dan Tempat Menemukan Mereka” tahun lalu yang dibintangi oleh Eddie Redmayne dan drama dua bahagian “Harry Potter dan Anak Terkutuk,” kelihatan seperti J.K. Rowling bercadang untuk menjaga sihir hidup. Buku-buku dan pameran baru mengikuti ulang tahun ke-20 “Harry Potter and the Sorcerer’s Stone” dan Potterheads yang telah lama menunggu lebih banyak buku dari alam semesta Harry Potter tidak boleh lebih bahagia.

Kami tidak sabar untuk melihat apa lagi yang Rowling telah menyimpan untuk dunia Harry Potter!