Posisi keras Anna Kendrick pada poster ‘Pitch Perfect 2’ mencetuskan meme

Kiraan undur dihidangkan sebagai penggemar “Pitch Perfect” menunggu perdana sekuel pada 15 Mei. Sementara itu, Barden Bellas kelihatan sukar dan sejuk di poster promosi – terutama bintang filem Anna Kendrick yang menyamar sebagai wataknya, Beca Mitchell.

Tetapi menurut Kendrick, hampir tidak begitu.

Pitch Perfect 2
Pitch Perfect 2

“Mereka berpeluh kerana saya tidak akan menimbulkan pose seksi. Cinta bahawa kamu semua memeluk Beca the badass!” Kendrick menulis pada Instagramnya.

Pelakon itu kagum dan terkejut oleh kawanan peminat yang berpose seperti Beca Mitchell, menyumbangkan bentuk #BossPitch terbaik mereka.

Foto-foto itu ditambah dengan cepat, sebenarnya, Kendrick berkata hampir mustahil baginya untuk bersaing dengan jawatan. Gambar-gambar itu termasuk ibu bapa dan anak-anak mereka, sekumpulan teman-teman dan juga beberapa individu lelaki yang bertindak keluar jelas tidak “seksi” berpose. Nampaknya Kendrick adalah hak untuk kekal sejati dengan wataknya.

Penyerahan juga termasuk seorang lelaki kecil dalam warna merah, yang mana Kendrick memberikan suara khas. “Berikan muka anda bos! (Lebih banyak akan datang.