Pink melenting ketika dia bertemu dengan Johnny Depp yang sudah lama menghancurkan

Pink mungkin menjadi salah satu daripada wanita yang paling berani dalam muzik pop – seperti yang dibuktikan oleh aksi pelakon di atas panggung yang mengagumkan – tetapi apabila dia dibawa bersemuka dengan menghancurkan lama Johnny Depp, rocker itu benar-benar kehilangannya.

Kedua-dua bintang itu adalah tetamu pada “Jimmy Kimmel Live!” pada hari Isnin, di mana Pink, 36, mengaku bahawa Depp, 52, adalah satu daripada dua orang lelaki di planet ini – selain daripada Carey Hart – yang boleh membuat lutut penyanyi menjadi lemah. Malah, Pink memberitahu Kimmel, dia baru sahaja menghindar di belakang panggung untuk mengelak daripada membuat bodoh dirinya lagi.

“Saya pernah bertemu (Depp),” kata Pink, yang mengaku dia “tidak boleh bercakap” ketika dia berada di hadapan pelakon.

“Saya tidak mahu bertemu dengannya. Suami saya membuat saya bertemu dengannya, yang begitu bodoh,” kata Pink. Insiden itu berlaku di sebuah kedai muzik di mana Pink bersembunyi di belakang rekod sehinggalah dia mengumpul saraf untuk menyapa dan memberitahu Depp bahawa dia akan menyumbang muzik, termasuk “Just Like Fire”, kepada “Alice Through the Looking Glass” susulan kepada “Alice In Wonderland” 2010.

Merah jambu
Penyanyi-penulis lagu P! Nk menghadiri perasmian Disney “Alice Through The Looking Glass di Teater El Capitan pada 23 Mei 2016 di Hollywood, California.Getty Images

Tetapi perbualan itu segera diserahkan apabila Depp salah faham tentang penyanyi itu.

“Saya tidak merasakan saya memaku,” kata Pink yang memalukan kepada Kimmel.

Johnny Depp Surprises P!nk
Johnny Depp Kejutan P! NkYoutube

Beberapa saat kemudian, para penonton melihat sendiri betapa Pink teruk kehilangannya di hadapan Depp apabila pelakon itu berjalan ke kerusi Pink.

Johnny Depp
Johnny Depp menghadiri perasmian Eropah “Alice Through The Looking Glass” di Odeon Leicester Square pada 10 Mei 2016 di London.Getty Images

Setelah sekejap cuba bersembunyi di belakang kerahnya, penyanyi berambut merah itu melompat untuk memeluk Depp, hanya untuk mengundurkan diri di kerusinya dan menyatakan, “Saya tidak boleh bercakap dengan anda!”

BERKAITAN: Jennifer Lawrence menyukai Larry David – dan 9 lagi selebriti dengan menghancurkan terkenal

“Ini dahsyat!” Pink berkata kepada penonton, mengelakkan hubungan mata dengan Depp sehingga dia keluar dari panggung.

“Anda sebenarnya sebenarnya menjadikan warna rambut anda,” kata Kimmel.

Michael Keaton
Michael Keaton tiba untuk Premiere Spotlight UK di The Washington Mayfair pada 20 Januari 2016 di London.Getty Images

Fikirkan perkara akan menjadi lebih baik jika Pink bertemu dengannya lain kejutan besar, Michael Keaton yang berusia 64 tahun? Jangan bergantung padanya. Penyanyi memberitahu Kimmel, dia pernah melihat bintang “Beetlejuice” di sebuah restoran dan mengalami kegilaan yang sama.

“Saya mendapat di bawah meja saya dan pergi,” kata Pink.