Philippe sibuk: Suami saya dan saya mempunyai pengalaman Uber ‘menyeramkan’ yang menyeramkan

Menaiki kereta menyeramkan!

Philippe yang sibuk mempunyai bejeezus yang takut kepadanya sepanjang hujung minggu dan itu semua terima kasih kepada seorang “rawak rawak” yang muncul di belakang tempat duduk Uber dia.

The “Cougar Town” alum, 37, membawa kepada Instagram untuk memberitahu yang mengerikan – dan kadang-kadang, ceria – cerita dalam siri panjang video Instagram Story, laporan E! Berita.

Selepas malam di bandar itu hari Sabtu, Philipps dan suaminya, penulis skenario Marc Silverstein, mengatur satu perjalanan Uber dalam SUV, tetapi apabila mereka menetap di barisan tengah kereta, sesuatu yang terasa aneh.

Philipps teringat meminta suaminya, ‘Apa yang sedang berlaku, adakah kita akan dibunuh?’

Kemudian, kata pelakon itu, “Seorang lelaki yang tidak kami ketahui ada di kerusi belakang muncul … dan dia seperti, ‘saya janji itu tidak akan berlaku.'”

Lebih buruk lagi, nada lelaki itu sangat menyeramkan, kata bintang itu.

“Saya mula menjerit, ‘Saya tidak akan dibunuh hari ini! Saya tidak akan mati – raja dibunuh hari ini!’ … ‘Tidak! Anda tidak boleh membunuh kami! F – k tidak!’ “Lanjut Philipps.

Itulah ketika dia dan Silverstein melompat dari kereta.

Marc Silverstein and Busy Philipps
Philippe sibuk dan suaminya, penulis skenario Marc Silverstein, berkongsi cerita tentang perjalanan mereka yang menawan di Uber Instagram. Jerod Harris / Getty Images

Seorang wakil Uber memberitahu HARI INI bahawa Philipps dan suaminya memberi maklum balas mengenai perjalanan mereka, membiarkan syarikat tahu ada pelumba kedua dalam perjalanan tunggal UberBLACK yang mereka pesan, yang melanggar syarat Uber. Pasangan itu tidak melaporkan isu keselamatan. Uber sedang menyiasat kejadian itu.

Walaupun perjalanan kereta meninggalkan Philipps terguncang, dia berkongsi kisah itu melalui gelisah bergelora.

“Orang berfikir bahawa saya sepatutnya menelefon polis, tetapi saya rasa … kami berada di L.A., orang ramai akan mengambil mereka dengan mudah satu jam untuk sampai ke sana,” kata Philipps. “Juga, apakah caj saya? ‘Ada lelaki yang menyeramkan?’ Saya tidak fikir itu haram. “

BERKAITAN: Michelle Williams: BFF Saya BOL Philipps adalah ‘cinta dalam hidup saya’