Peserta ‘Naked Dating’ mendakwa $ 10 juta selepas VH1 didakwa membiarkan bogel sebenar

Apabila anda dalam rancangan realiti yang dipanggil “Dating Naked,” menyekat semuanya adalah sebahagian daripada permainan. Tetapi seorang bekas peserta menyatakan bahawa alat kelaminnya tidak kabur dalam satu kejadian ketika persembahan disiarkan di VH1, dan kini dia menyaman $ 10 juta.

Peserta ‘Dating Naked’ mendakwa $ 10 juta

Ogos.22.201402:14

Jessie Nizewitz, model berusia 28 tahun, mendakwa dalam tuntutan mahkamah yang difailkan terhadap pengendali VH1 Viacom dan dua syarikat pengeluaran yang kerongkongannya terdedah secara ringkas di tempat kejadian di mana dia bergelut dengan seorang peserta lelaki di pantai. Tuntutan yang difailkan di New York pada hari Rabu, menyatakan bahawa imej yang tidak dipertingkatkan dihantar ke media sosial berikutan penyiaran, dan Nizewitz “terkejut, terkejut dan marah untuk memerhatikan pencerobohan ini ke dalam privasinya untuk dilihat oleh semua.”

“Ini bukan apa yang saya jangkakan,” kata Nizewitz dalam satu kenyataan kepada NBC.

Samannya juga menyatakan bahawa pertunjukan itu “berjanji bahawa semua bogel depan dan kelamin akan kabur apabila disiarkan.”

Tetapi boleh tuntutan saman hari jadi mendapat daya tarikan di mahkamah? 

“Dia menghadapi masalah yang dia panggil dipanggil ‘Dating Naked,'” kata penganalisis undang-undang NBC News Lisa Bloom pada hari Jumaat. “Walau bagaimanapun, dia mempunyai argumen yang munasabah bahawa dia tidak mengharapkan untuk disiarkan sepenuhnya telanjang walaupun dia merakam pertunjukan sebenarnya bogel.”

VH1 dan Viacom enggan mengulas mengenai kes itu.

“Dating Naked” menyiarkan pada VH1 Khamis pada jam 9 pagi.

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.