Pertandingan Taylor Swift ‘terbesar’ dibatalkan selepas lelaki berusia 39 tahun menang

Rabu adalah (jenis) hari yang menyedihkan untuk peminat Taylor Swift. KISS FM Boston membatalkan pertandingan “Pertunjukan Terbesar Taylor Swift” hari ini selepas diturunkan bahawa seorang lelaki berusia 39 tahun bernama Charles memenangi gelaran besar.

Stesen radio mengemas kini halaman peraduannya dengan satu kenyataan menjelaskan alasan penentuan keputusan mereka.

“Mengecewakan, kami telah menentukan bahawa integriti kontes ‘Pertandingan Terbesar Peminat Taylor Swift’ telah dikompromikan, ‘dibaca.

“Selaras dengan peraturan peraduan kami, berkesan dengan serta-merta, peraduan itu telah ditamatkan. Kami memohon maaf kepada semua pendengar setia kami yang telah mengambil bahagian.”

WATCH: Taylor Swift mendahului video muzik “Merah” yang dipenuhi rakaman konsert

Seminggu yang lalu, Charles melonjak ke tempat No. 1 selepas gambarnya berakhir di banyak laman web yang meminta pengguna tanpa nama untuk membantu dia bertemu dengan penyanyi “22”.

Satu jawatan meminta orang ramai untuk mengundi Charles dan membantu “menghancurkan impian gadis-gadis ini dan memberinya peluang untuk membuat pantat lengkap dirinya dengan terang-terangan hanya menghidu rambutnya dengan kamera bergulir.”

Hadiah utama itu dijangka menjadi dua tiket percuma untuk salah satu konsertnya dan pertunjukan belakang pentas dan menyambut dengan pemain berusia 23 tahun.

Tetapi sementara impian seorang peminat mungkin telah dihancurkan, yang lain mengejutkan hidupnya.

BERITA: Toby Keith, Taylor Swift dan Carrie Underwood atas senarai perbuatan muzik negara paling berpengaruh Forbes

Seorang saksi memberitahu E! Berita bahawa Swift pergi makan malam dengan Ed Sheeran dan Austin Mahone di Restoran Itali Ralph di Philadelphia, Penn., Jumaat lalu dan mereka mengambil gambar dengan chef kepala.

“Saya memanggil ibu saya untuk memberitahu Swift ada di sana, dan dia mahu saya mengambil gambar kerana dia seorang peminat besar,” katanya..

“Anak saya mempunyai autisme, dan semasa saya bekerja, ibu dan anak saya suka mendengar muziknya, dia suka muziknya!”

Keindahan berambut perang itu kemudian mengejutkan tukang masak dengan menyerahkan dua tiket ke konsertnya, iaitu malam berikutnya.

PHOTOS: Lihat rakaman di belakang layar dari wangian Taylor

“Ia sangat baik hati,” kata tukang masak itu. “Anak saya adalah 11. Anak saya dan konsert pertama saya pernah menjadi! Ia benar-benar istimewa.”

Tetapi masa yang baik tidak berakhir di sana!

The chef memberitahu E! Berita bahawa pasukan T. Swift membayar makan dan meninggalkan tip tipis $ 500!

Bercakap tentang meletakkan wang anda di mana mulut anda.

PHOTOS: Keindahan 10 Taylor Swift terhebat

Loading...