Perjumpaan ‘Perfect Strangers’! Lihat apa yang kelihatan seperti Balki dan Larry sekarang

Ia adalah Balki dan Larry!

Dan jika nama-nama itu menelefon loceng untuk anda, kemungkinan anda adalah peminat dari sitkom ’80s-’90s “Perfect Strangers.”

Bronson Pinchot dan Mark Linn-Baker, yang bermain sepupu jauh dari benua yang berlainan di pertunjukan ABC, baru-baru ini memberikan temubual bersama – yang pertama mereka dalam 25 tahun! – ke stesen radio New York 106.7 Lite FM, yang berkongsi sembang di Facebook Live.

Linn-Baker bermain di pertengahan barat Amerika Larry Appleton, sementara Pinchot memainkan sepupunya yang beralun keras Balki Bartokomous, seorang gembala yang berasal dari sebuah pulau di Eropah timur.

Balki – pengetahuannya tentang Amerika yang dipetik sepenuhnya dari televisyen Amerika – muncul di pintu pangsapuri Larry di Chicago dan, dengan baik, pergerakan berlaku kerana sepupu berkongsi kebudayaan mereka antara satu sama lain.

Apa peminat yang dapat melupakan keghairahan Balki yang “Tarian Kebahagiaan”?

Pertunjukan teman, yang disiarkan dari 1986 hingga 1993, tidak pernah memenangi Emmy tetapi ia menghitung legenda komedi Lucille Ball di kalangan peminatnya yang banyak.

Sempurna Strangers
“Perfect Strangers” bintang Mark Linn-Baker (Larry) dan Bronson Pinchot (Balki). ABC melalui Getty Images

Semasa sembang penuh tawa mereka, Pinchot dan Linn-Baker mengingatkan tentang momen-momen yang menggembirakan, dan mendedahkan bahawa mereka masih boleh menyelesaikan ayat-ayat masing-masing, yang mereka dapat lakukan dari “hari satu, satu minit,” kata Pinchot.

“Kali pertama saya melakukan komedi tanpa Mark, ia seperti ketika mereka mengambil orang yang tidak melihat dan mereka memindahkan perabot,” kata pelakon itu. “Saya suka, ‘Apa? Di mana lelaki yang membaca fikiran saya?'”

BERKAITAN: Reuni ‘Putera Segera Bel-Air’! Lihat gambar menakjubkan Alfonso Ribeiro

Mereka juga membiarkan peminat tahu bahawa mereka bersama-sama di Pameran Chiller Theatre di Hilton Parsippany di Parsippany, N.J. dari Jumaat hingga Ahad.

Bunyi seperti menyeronokkan, tetapi jika anda mahu melihatnya kami Dance of Joy, bagaimana pula dengan “Strangers Perfect” reboot?