Perjumpaan Backstreet Boys mencuri persembahan di Anugerah Muzik Academy of Country

Mereka mahu dengan cara itu!

Tidak hairanlah bahawa perjumpaan Backstreet Boys adalah penonton yang besar; band lelaki era 1990-an adalah perkara yang perlu dipetik pada senar nostalgia anda. Tetapi siapa tahu mereka akan mendapat penonton di kaki mereka dan menari seperti gila … di Anugerah Academy of Country Music?

52 tahun Academy Of Country Music Awards - Show
Ahli Florida Georgia Line dengan Backstreet Boys AJ McLean, Brian Littrell, dan Howie D. di ACM Awards Ahad di Las Vegas.Ethan Miller / Getty Images

BERKAITAN: Backstreet Boys mengumumkan persembahan residen ‘Lebih Besar Daripada Kehidupan’ Vegas

The Boys (Nick Carter, Kevin Richardson, AJ McLean, Brian Littrell dan Howie Dorough) telah mengalami sedikit kebangkitan baru-baru ini, dan dipaparkan di single baru Florida “God, Your Mama and Me”.

Jadi, kedua-duanya dan band itu bersama-sama di peringkat Ahad ACM untuk melaksanakan, dan ia adalah elektrik, terutamanya selepas mereka menjadi “Semua (Backstreet’s Back),” lagu yang membantu melancarkan Boys ke liga besar pada tahun 1997.

52 tahun Academy Of Country Music Awards - Backstage And Audience
Howie D. Backstreet mendapat Carrie Underwood, Keith Urban, Nicole Kidman, Faith Hill dan Tim McGraw menari!Chris Polk / Getty Images

Apa yang kami tidak jangkakan adalah melihat semua superstar muzik negara di depan pergi bonkers – termasuk Tim McGraw, yang memeluk salah seorang daripada lelaki; Nicole Kidman (bersama dengan suami Keith Urban) dan Carrie Underwood!

BERKAITAN: James Corden membawa kembali kumpulan budak lelaki dengan prestasi Backstreet Boys epik

Jangan sekali-kali meremehkan kuasa muzik pop yang hebat dan bergerak menari serentak!

Ikut Randee Dawn di Twitter.