Pergi tanpa panting minggu lepas – kecuali untuk Brit

Apabila trend selebriti pergi, pukulan kren jadi tidak panas. Heck, walaupun Lindsay Lohan dan Paris Hilton mula memakai celana dalam dua musim lalu. Tetapi minggu lepas, Britney Spears telah merawat dunia untuk menjadi satu lagi pengembara di sana. Kenapa bintang pop menjatuhkan terus melakukannya? Isu terbaru In Touch Weekly menyampaikan sudu pada distas Brit untuk laci.

“Seluar dalam itu tidak masuk akal – dan saya telah memberitahunya,” kata pereka perhiasan Britney, Selasa Knight, kepada In Touch. “Saya telah berkata, ‘Anda tidak boleh masuk ke kedai yang hanya memakai baju dengan seluar dalam.’ Saya telah memberitahunya bahawa tidak ada yang akan menganggapnya serius apabila dia melakukannya.”

“Saya suka Britney – memuja dia – tetapi dia membawa banyak pada dirinya sendiri” kata hari Selasa, dan terus menjelaskan bahawa memar di sekeliling seluar dalam bermula sebagai prank antara LiLo, Paris dan Brit. “Saya telah mendengar (mereka) bercakap mengenai bagaimana mereka mengejutkan Hollywood hanya untuk keseronokannya. Mereka membincangkan bagaimana mereka boleh bermain jenaka kecil kepada kita semua. ”

Ia tidak semua menyeronokkan dan permainan, walaupun. Selasa yang mengejutkan bahawa tabiat mendedahkan temannya yang terkenal itu mensabotinya sebagai seorang ibu. “Britney sentiasa menjadi ibu yang baik,” tegasnya. “Saya mahu orang tahu bahawa dia adalah ibu bapa yang lebih baik – bukan Kevin! (Britney) bertanya kepada saya, ‘Adakah sesiapa tidak dapat melihat bahagian saya?’ Jawapannya, tidak, mereka tidak. Orang hanya membaca tentang dia yang tidak memakai seluar dalam. ” Newsflash, Sel. Mereka juga melihatnya.

Adakah Owen Wilson dari kereta itu?
Sekarang yang membelenggu Owen Wilson kembali ke mata awam, nampaknya dia ditukar menjadi kawannya yang sober untuk yang dikatakan penipuan kejatuhan manusia, Steve Coogan. Tidakkah seseorang akan mendengar kepada Courtney Love?! Steve, anda mungkin ingat, adalah pelakon dan pelawak British yang mana bekas ex-gal Courtney dipersalahkan atas isu emosional dan / atau penyalahgunaan bahan Owen.

Steve dan wakil perundangannya menafikan pengaruh yang dikatakan buruknya, dan kini Life & Style melaporkan bahawa bintang-bintang bersama “Night in the Museum” bergambar bersama sekali lagi, walaupun amaran Courtney. Tetapi Steve bukan satu-satunya peminat yang berpengalaman dengan Owen kerana minum, menurut beberapa mata-mata L & S. Majalah melaporkan bahawa Owen “nampaknya mengalami kemunduran besar dalam pemulihannya dari percubaan bunuh diri Ogos” ketika awal bulan ini, dia didakwa banyak minum di hotel Viceroy di Santa Monica.

24 foto

Tayangan slaid

Owen Wilson

Dari aksi ke komedi ke campuran kedua-duanya, lihat filem-filem kegemaran Hollywood.

Ini adalah kotoran: Owen dan kru berpesta secara peribadi di bilik perpustakaan hotel. “Mereka mempunyai perkhidmatan botol dan minum vodka,” kata seorang saksi. Apa lagi, apabila Owen tiba di bar, “dia kelihatan seperti dia sudah minum,” tetamu hotel Jamie Brandt memberitahu Life & Style. “Dia tersandung ketika dia masuk dan benar-benar jatuh ketika dia pergi.”

Walaupun akaun-akaun ini, seorang insan Owen berkata ia bukanlah minuman itu masalahnya. Keluarga Wilson memandang hambatan Owen sebagai “masalah kesihatan mental yang bertentangan dengan masalah penyalahgunaan bahan,” kata sahabat keluarga itu. “Jadi matlamat Owen tidak menjadi lebih tenang, ia adalah untuk berasa lebih baik tentang dirinya.” Dan bertentangan dengan laporan saksi semula: penganut Viceroy Owen, wakil-wakil pelakon itu menegaskan dia tidak mabuk.

Dish dengan cepatBrad Pitt bercakap pada mesyuarat baru-baru ini Clinton Global Initiative di New York City, tetapi nampaknya, Angelina Jolie fikir dia “lebih sesuai” untuk berkhidmat minuman. Mengikut Kehidupan & Gaya, Angie benar-benar menghina rompi Brad dan kombo baju putih. “Dia juga menuduh dia berpakaian seperti pelayan bar di sebuah restoran,” kata seorang individu. “Dia mahu dia memecat stylists!”. . . “Apa yang dilakukan oleh anak lelaki anda Googling teman wanita saya?” Jim Carrey berseloroh menuntut ayah seorang lelaki yang baru-baru ini menulis sebuah kertas tentang Jenny McCarthy dan aktivisme autisme beliau. Siasatan komedi berlaku di penggalangan dana autisme swasta yang lucu yang dihadiri dengan gal pal, Jenny, melaporkan Orang. Tetapi mungkin perkataan Jim mengandungi peringatan yang nyata – Jenny adalah bekas Playboy Bunny, selepas semua. … Bantuan Jeremy Piven tukar tayar dan dapatkan ciuman! Itulah ganjaran penggemar wanita yang sangat baik yang baru-baru ini diterima ketika dia datang ke pertunjukan tepi jalan “Entourage”, laporan Mike Walker National Enquirer. Jeram lebuh raya Jeremy re: ketidakupayaannya untuk mengubah tayar menarik perhatian wanita yang bernasib baik yang melakukan tugas itu dalam 15 minit rata.

Tidbit tabloid disusun oleh Helen A.S. Popkin dan Ree Hines.