‘Pengganas Toddlers & Tiaras’: Jurulatih hypercritical mendapat ‘kasar’ dengan 9 tahun

Pemenang yang memenangi adalah perniagaan yang serius – sekurang-kurangnya ia adalah untuk beberapa tykes yang bersemangat dan ibu-ibu panggung yang lebih cemerlang yang telah membuat penampilan di “Toddlers & Tiaras.” Tetapi beberapa peserta terdahulu telah agak tidak masuk akal mengenai kesempurnaan puteri sebagai seorang jurulatih pada episod berikutnya pertunjukan.

Dalam percubaan eksklusif TLC disediakan kepada The Clicker, 9 tahun Faithlyn memperkenalkan dunia kepada Nikki, jurulatih pertandingan dari neraka.

“Saya suka rutin saya menjadi sempurna,” jelas Faithlyn. “Kerana jika mereka tidak, Nikki akan menjadi sedikit kurang ajar.”

Dan ketika dia berkata, “sedikit kasar,” Faithlyn sangat menonjolkan gaya Nikki.

Ketika jurulatih masuk ke dalam bilik, dia mula mengetuk pintu. Hubungan mata Faithlyn terlalu cepat, terlalu gelisah, dan menurut Nikki, momen lengan kanak-kanak itu kelihatan seperti “burung yang mati.”

Itu hanya sebahagian daripada gaya jurulatih kritikal.

“Saya tidak peduli jika muzik anda berhenti, saya tidak peduli jika kepala anda jatuh, saya tidak peduli jika seluar anda jatuh, dapatkan (bercakap) bersama-sama dan lakukan rutin anda,” kata Nikki terus kepada kamera. “Saya tidak fikir banyak perkara yang perlu ditanya.”

Nah, itu satu pendapat.

Tetapi sebelum orang pergi berfikir bahawa Nikki adalah pembuli ketika datang untuk berurusan dengan pesaingnya berharap, yakinlah, dia seperti itu dengan semua orang.

“Saya benci cara mukanya kelihatan pada dia.” “Lebih banyak maskara di bahagian atas dan bawah.” “Ia tidak kelihatan betul!” Mereka hanya beberapa kata-kata dorongan Nikki yang ditawarkan pada artis solek yang tersipu-sipu yang cuba mendapatkan Faithlyn bersedia untuk pertandingan Carolina Queens di Columbia, S.C.

Apabila artis solek berani menyebut bahawa dia tidak peduli terhadap kesan yang dihasilkan, dia tidak lama lagi mengetahui bahawa dia mengambil tidak dikehendaki.

“Nah, ini adalah bagaimana saya mahu gadis saya!” Nikki ditembak dengan pandangan yang kuat di matanya. “Jadi, tidak perlu dikatakan, anda akan melakukan gadis seperti itu, saya tidak membayar anda untuk melakukannya bagaimana anda mahu.”

O-o-o-K.

Lihat apa yang Nikki katakan ketika “Toddlers & Tiaras” disiarkan Rabu malam pada pukul 9 malam. pada TLC.

Adakah anda fikir jurulatih pertandingan yang sukar bercakap melintasi garisan? Kongsi pemikiran anda di halaman Facebook kami.

Kandungan yang berkaitan:

  • ‘Honey Boo Boo’ hubbub dan sisa drop-rahang terbesar realiti TV tahun 2012
  • ‘Toddlers & Tiaras’ Eden Wood memainkan peran sebagai Darla dalam pembuatan semula ‘Little Rascals’
  • Nancy Grace menangis ke ibu rokok ‘Toddlers & Tiaras’

Lebih dalam The Clicker:

  • ‘Walking Dead’ wow! Bunga ‘Big Bang’! Adegan TV skrip terbaik tahun 2012
  • Bradley Cooper mendedahkan puting ketiga pada ‘Ellen’ … dan keempat, dan kelima
  • Akhir musim ‘Voice’ berakhir dengan kemenangan untuk Cassadee Pope
  • Hakim Projek Runway Michael Kors digantikan oleh Zac Posen