Penelope Cruz menamakan Esquire’s Sexiest Woman Alive

Penelope Cruz adalah wanita paling seksi yang hidup, menurut majalah Esquire, yang meletakkan pelakon pada penutup November.

GAMBAR: Cruz
Penelope Cruz berada di sampul Esquire, tetapi artikel yang berikutnya kebanyakannya mengenai banteng banteng.Hari ini

Artikel yang berkaitan dengan majalah ini lebih banyak mengenai banteng banteng di Sepanyol asli dari Cruz berbanding dengan aktrisnya sendiri. Malah pengarangnya, Chris Jones, mengakui begitu banyak.

Tetapi artikel itu lebih cenderung untuk dilihat daripada dibaca pula. Ia menampilkan foto-foto Cruz, 40, memamerkan kakinya yang panjang tetapi bersandar pada tripod kamera dan memamerkan lengkungnya dalam baju renang hitam.

GAMBAR: Cruz
Penelope Cruz dalam Esquire terbitan November.Hari ini

Cruz menikahi pelakon Sepanyol, Javier Bardem, yang bersama-sama membintangi filem Woody Allen 2008, “Vicky Cristina Barcelona,” pada tahun 2010. Mereka mempunyai seorang anak lelaki, Leonardo, dan seorang anak perempuan, Luna.

GAMBAR: Cruz
Penelope Cruz, 40, adalah ibu kepada dua orang.Hari ini

Tahun lepas, pelakon Scarlett Johansson dinamakan wanita paling seksi Esquire. Johansson adalah satu-satunya pemenang berulang, kerana dia juga dinamakan sebagai wanita paling seksi majalah pada tahun 2006. Pemenang lain termasuk Angelina Jolie, Mila Kunis dan Rihanna.