Pencipta ‘Keluarga Moden’ mendedahkan watak ‘penting’ akan mati musim ini

Peminat “Keluarga Moden” tidak semestinya digunakan untuk mendapatkan hankies mereka untuk menonton salah satu sitkom TV yang paling popular.

Tetapi menurut pencipta Christopher Lloyd, mereka lebih baik bersedia apabila pertunjukan kembali untuk musim ke-10nya pada September.

Moden Family cast
Ia adalah “Keluarga Moden” besar yang semakin kecil. Gambar: Julie Bowen (Claire), Ty Burrell (Phil), Ariel Winter (Alex), Sarah Hyland (Haley), Nolan Gould (Luke), Jesse Tyler Ferguson (Mitchell), Eric Stonestreet (Cameron Tucker) (Lily), Sofia Vergara (Gloria), Jeremy Maguire (Joe), Ed O’Neill (Jay), Rico Rodriguez (Manny) dan Stella.ABC

“Kami mengendalikan beberapa acara kehidupan yang lebih hebat pada musim ini,” katanya kepada Entertainment Weekly. “Kita menghadapi kematian, yang pastinya merupakan topik yang perlu ditangani oleh keluarga, dan di televisyen tidak mudah dilakukan kerana itu adalah subjek yang berat. Tetapi pada masa yang sama, ia kelihatan tidak biasa bagi keluarga untuk tidak pergi melaluinya.”

Tetapi jangan mengharapkan untuk mendapatkan petunjuk sebenar tentang siapa yang keluar dari rancangan itu. Lloyd hanya akan mengatakan bahawa dia adalah “watak penting pada siri” dan kematian “akan menjadi acara yang bergerak – dan peristiwa yang mempunyai kesan di beberapa episod.”

Kematian besar di TV berlaku sepanjang masa, tetapi biasanya dalam drama. Sitcoms mengendalikan mereka dengan cara yang tidak biasa (fikir Maude Flanders di “The Simpsons”) dan kadang-kadang perlu mundur (hello, Dan Conner yang dibangkitkan daripada “Roseanne” / “The Conners”).

Moden Family cast
Sesiapa sahaja boleh mati di acara itu, tetapi kami melihat kepada seseorang khususnya. Digambarkan: O’Neill, Vergara, Winter, Hyland, Rodriguez, Gould, Ferguson, Bowen, Burrell, Stonestreet … dan Stella.Getty Images

Tetapi “Keluarga Moden” mempunyai pelakon yang besar untuk persembahan setengah jam, yang boleh membuat pemangkasan sedikit lebih mudah. Kami sangat terkejut jika pemain utama seperti Ed O’Neill atau Sofia Vergara keluar, dan kelihatannya tidak mungkin sitkom akan membenarkan salah seorang pemain muda melepaskannya. Dan hendaklah kita ingat bahawa Lloyd berkata “penting” dan bukan “kunci” atau “penting” atau, untuk perkara itu, walaupun “dikasihi.”

Jadi bagaimana untuk merosakkan emosi, tetapi tidak terlalu menghancurkan peminat atau keluarga? Walaupun kita tidak mempunyai pandangan yang istimewa, wang kita di Stella, pemusnah barang milik Gloria (Vergara), yang telah berada di sekitar sejak musim 2. Jay (O’Neill) suka bulldog Perancis kecil, walaupun, dan kerugiannya boleh dilakukan dengan tepat apa yang Lloyd mencadangkan.

Adapun kematian lain yang berlarutan di udara: musim 10 adalah yang terakhir dalam kontrak ABC untuk pameran itu. Akan ada yang ke-11? Lloyd berharap demikian.

“Pandangan kami adalah,” Nah, jika kami boleh melakukan musim yang lain, kami mungkin juga. ” Saya berharap kami mempunyai beberapa berita tentang itu (tidak lama lagi), dan jika angin itu kita cuba dan tidak dapat membuatnya berfungsi, kita akan mempunyai musim akhir yang pasti. “

Eric Stonestreet bercakap kemungkinan ‘Keluarga Moden’ dengan Hoda dan Jason Kennedy

20.20.201804:04