Pemenang ‘Runway Project’ mengatakan pergaduhan ‘berlangsung selama berjam-jam’

Gambar: Dom and Heidi on
Koleksi berani Dom memenangi hakim-hakim “Runway Project”, termasuk Heidi Klum.Hari ini

Garisan fesyen Dom Streater yang berpangkalan di Philadelphia itu membantu dia merebut kemenangan pada acara “Projek Runway” Khamis ini, tetapi ia bukan kemenangan mudah. 

Walaupun musim 12 membawa beberapa cabaran reka bentuk yang sukar, kemungkinan besar akan diingati untuk banyak drama di kalangan para peserta, sesuatu yang dikatakan Streater dia bekerja keras untuk keluar.

“Anda melihat sebahagian besar kegilaan, tetapi ia lebih dramatik dalam kehidupan sebenar,” kata Streater HARI INI. “Pergaduhan ini berlangsung lebih lama daripada yang anda lihat di TV. Perkara-perkara semacam itu terus berjalan berjam-jam! “

Streater, yang telah bekerja dua pekerjaan sebelum pertunjukan itu berkata bahawa menjauhkan diri dari drama itu membantu dia tetap fokus untuk memenangi.

“Saya tidak pernah membiarkan mana-mana tenaga negatif itu datang kepada saya,” katanya. “Saya tahu mengapa saya berada di sana dan saya tahu betapa pentingnya ini kepada saya. Maksud saya, saya miskin, saya tidak mempunyai pekerjaan dalam fesyen sebelum ini, jadi saya tahu betapa teruk saya memerlukan ini. Saya memastikan untuk memastikan bahawa tumpuan utama saya, segala-galanya adalah bunyi bising kepada saya. “

Sesetengah peminat terkejut apabila sebahagian daripada perlawanan terakhir, rakan Streater, Helen Castillo telah dihapuskan, meninggalkan Streater untuk melawan Bradon McDonald, Justin LeBlanc dan Alexandria von Bromssen di New York Fashion Week untuk kemenangan. Streater berkata bahawa dia juga terkejut pada keempat terakhir.

“Jangan salah saya, hebat Alexandria tetapi saya tidak pernah mengerti mengapa para hakim memilih koleksinya terhadap Helen,” kata Streater. “Saya berasa seperti Helen lebih mudah dan unik. Saya tidak pernah mengambil koleksi Alexandria, dan saya tidak benar-benar melihat apa yang dilihat hakim di dalamnya. “

Von Bromssen yang sering melecehkan, yang akhirnya tamat di tempat kedua, pastinya menyumbang bahagiannya dalam drama musim ini.

“Alexandria adalah … orang yang menarik,” kata Streater. “Dia tidak bermaksud apa-apa kemudaratan apabila dia melakukan atau mengatakan sesuatu, tetapi kadang-kadang dia pasti menggosok orang dengan cara yang salah.”

Sekarang bahawa musim dan drama – berakhir, Streater berkata dia teruja untuk akhirnya mempunyai masa untuk memberi tumpuan kepada mereka bentuk.

“Saya hampir tidak pernah mempunyai masa. Akan ada malam yang saya pulang dari restoran pada pukul 11 ​​malam dan hanya akan menjahit sepanjang malam kerana itu adalah satu-satunya masa yang saya miliki, “jelasnya.” Saya benar-benar merasakan dalam masa untuk mereka bentuk begitu baik untuk tidak perlu berbuat demikian lagi. “

Streater telah berhenti kerja sebagai juruteknik haiwan, tetapi kerana dia belum menerima hadiah wang tunai $ 150,000, kini masih bekerja sebagai pelayan wanita restoran. Sementara itu, pemain berusia 24 tahun ini merancang garis musim gugur / musim sejuknya untuk tahun depan, dan bekerja pada kerja reka bentuk khusus untuk pemuzik yang dipakai dalam video muzik. Dia berkata beliau berharap dapat mencipta penonton dalam masa terdekat, termasuk tuan rumah “Runway” dan hakim Heidi Klum.

“Saya menjanjikan Heidi dan (hakim) Nina (Garcia) bahawa saya akan membuat mereka sesuatu, jadi saya perlu melakukannya,” katanya. “Tiada selebriti telah sampai kepada saya … lagi. Walau bagaimanapun, saya tidak menyemak e-mel saya atau mel suara sejak semalam sehingga anda tidak tahu! “

“Project Runway: All Stars” perdana Khamis, 24 Oktober di 9 p.m. pada Sepanjang Hayat.