Pelancong berduyun-duyun ke patung 25-kaki ini dari Jeff Goldblum yang terdesak

Big Ben, berjumpa Jurassic Jeff.

Kehidupan telah menemui cara untuk memberi dunia patung yang tidak pernah dilihat datang, penciptaan semula 25 kaki dari Jeff Goldblum berpakaian terbuka dari “Jurassic Park” asal yang telah menjadi tarikan pelancong terbaru London.

Pelancong London menjadi gila untuk patung gergasi Jeff Goldblum

19 Julai01:37

Syarikat telekomunikasi Eropah Sekarang TV mempunyai patung yang didirikan pada hari Rabu di Potters Fields, sebuah taman bukan Jurassic di hadapan Jambatan Menara London, dalam sambutan ulang tahun ke-25 awal ansuran francais yang dikeluarkan di United Kingdom.

Patung tersebut menggambarkan watak lucu Goldblum yang lucu, Dr. Ian Malcolm, dalam adegan yang terkenal di mana dia duduk di sisinya dengan kemejanya dibuka ketika ia pulih dari jalan masuk yang buruk dengan T-Rex yang meninggalkannya dengan patah kaki.

Jurassic Park 25 Anniversary
Letakkan anak-anak kerusi, dan biarkan ibu dan ayah memberitahu anda tentang Dr. Ian Malcolm dari filem kecil yang dikenali sebagai “Jurassic Park.” John Phillips / Getty Images

“Ahli sains anda begitu sibuk dengan sama ada atau tidak mereka boleh, mereka tidak berhenti untuk berfikir jika mereka sepatutnya,” kata watak itu mengenai penciptaan Jurassic Park (dan mungkin patung ini).

Jurassic Park 25 Anniversary
Pelancong di London sedang meluangkan masa bersama Jeff di taman bukan (Jurassic).John Phillips / Getty Images

Goldblum masih menyokong teori huru-hara beliau sebagai Dr. Malcolm sepanjang tahun ini, membuat penampilan dalam blockbuster musim panas ini “Jurassic World: Fallen Kingdom” dengan Chris Pratt dan Bryce Dallas Howard.

Jeff Goldblum Bincangkan Peranan dalam ‘Jurassic World’

Mei.18.201805:22

Sekarang TV mengatakan patung itu beratnya 150 kilogram (kira-kira 330 kilogram), yang mana ia menyatakan sama dengan “48,000 kantong teh,” dalam rujukan London boleh paling memahami.

Filem ini mempunyai sambungan sifar ke London, dan Goldblum pada asalnya dari Pennsylvania, menjadikan patung itu lebih hebat dari keanehan yang telah menjadi sensasi segera.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.