Pelakon James McAvoy mengunci bibir dengan Angelina

Kebanyakan lelaki akan meluangkan masa untuk berkongsi ciuman dengan Angelina Jolie dalam apa jua keadaan. Tetapi untuk James McAvoy, bintang bersamanya dalam tindakan baru yang “Dikehendaki,” ternyata sedikit … janggal.

Scotsman yang berusia 29 tahun itu memberitahu Ann Curry pada hari Isnin, dia terpaksa melakukan adegan bersalin dengan Jolie yang lebih besar daripada kehidupan pada hari pertamanya di atas set. “Ia adalah hari pertamanya, ia adalah adegan pertamanya,” kata McAvoy. “Saya telah berada di tempat kerja selama dua minggu – ia seperti, ‘Hei, bagaimana awak buat, senang bertemu dengan awak, saya James, oh, kita akan buat adegan mencium sekarang!'”

Ia bukan seolah-olah McAvoy adalah seorang amatur pada ciuman di layar: Dia mendapat perhatian untuk adegan cinta yang penuh dengan Keira Knightley dalam “Pendamaian” nominasi Oscar. Tetapi dia mengatakan bahawa adegan cinta – dengan Jolie, atau orang lain – mungkin kelihatan seperti keseronokan hebat untuk pelakon, tetapi biasanya bahagian paling sukar dalam pekerjaan. “Anda berniat melakukan hal yang terakhir, tetapi akhirnya anda melakukannya terlebih dahulu, hanya selepas sarapan pagi anda dan anda semua funky di dalam mulut.”

“Saya jarang mengurus sepenuhnya ketika ini ketika saya melakukan adegan mencium atau adegan seks,” katanya kepada Curry. “Sekiranya saya benar-benar dalam masa ini, maka saya bimbang saya mencabul seseorang.”

Heartthrob skrin besar itu kemudian menoleh ke atas Curry, memberitahu dia, “Jika dalam wawancara ini, ia ditulis dalam bahawa kita harus mempunyai ciuman, saya berharap kita akan profesional tentang hal itu dan bahawa kita tidak akan turun di atasnya. “Kari memuntahkan itu pulih cukup untuk mengusik McAvoy kembali, memberitahu dia,” Saya benar-benar akan membuang anda ke tanah. “

McAvoy sedang melangkah keluar dari zon selesa “Gaya Pendamaian “nya dalam” Wanted “untuk memainkan akauntan yang lemah yang menyertai Jolie untuk membalas dendam kematian pembunuh ayahnya. Dia baru-baru ini memberitahu majalah People bahawa walaupun dibintangi – dan mencium – salah satu daripada wanita paling terkenal di dunia, dia dapat melihat orang di belakang orang itu.

“Dia hanya orang yang sangat dingin, dan orang yang baik dan menyeronokkan,” katanya. “Itu tidaklah menghairankan, kerana bintang filem adalah orang biasa, dan juga pelakon mendapat sambutan hangat.”

Tetapi walaupun pelakon mungkin orang biasa, mereka sering melakukan perkara yang luar biasa untuk mendapatkan gaji luar biasa mereka. Dalam membuat filem popcorn utama pertamanya, McAvoy mendedahkan dia “mengambil beberapa pukulan dari Angelina” yang menyebabkan lebam, dan dia juga pingsan pada “Wanted” set.

“Watak saya mempunyai serangan panik, dan untuk serangan panik, mereka meningkatkan tekanan darah saya dan membiarkan semua darah pergi ke kepala saya,” jelasnya. “Saya melakukannya terlalu sedikit dan saya lenyap.”

Tetapi walaupun kelemahan itu, yang dibintangi dalam filem tindakan bersama Jolie meninggalkan McAvoy berasa puas “untuk yang berusia 14 tahun di dalam saya,” dan melihat reaksi penonton semasa perasmian filem Los Angeles itu meninggalkan agape mulutnya. Beliau berkata penonton bersorak dan bertepuk tangan sepanjang filem ini, sesuatu yang tidak digunakan di Scotland asalnya atau rumahnya di England.

“Orang ramai tidak berbuat demikian di rumah, anda tahu,” kata McAvoy, sambil menambah reaksi gemuruh itu “sangat bagus, sangat pelik.”