Pelakon ‘Gotham’ Donal Logue mengesahkan remaja yang hilang itu ‘selamat pulang’

Pencarian Donal Logue untuk anak perempuannya yang hilang telah akhirnya berakhir. Seorang jurucakap bagi pelakon “Gotham” mengesahkan kepada NBC News bahawa Jade Logue, 16 tahun, “selamat pulang ke rumah bersama keluarganya.”

“Donal sangat berterima kasih atas sokongan semua orang, dan terutama kepada NYPD dan FBI untuk kembali selamat,” kata jurucakap Logue dalam kenyataan.

Pelakon Gotham, Donal Logue mengesahkan bahawa anak perempuannya yang hilang, Jade, didapati selamat. FilemMagic

Logue telah mengeluarkan beberapa pengakuan orang ramai untuk kembali selamat anaknya selepas Jade hilang di Brooklyn, New York, pada 27 Jun. Dia menyiarkan keterangannya di akaun Twitternya, bersama dengan foto, dengan harapan bahawa salah satu daripada 117,000 Twitternya pengikutnya akan mempunyai maklumat mengenai keberadaannya.

Pengakuan terakhirnya pada 6 Julai, ketika dia memaparkan foto dirinya dengan Jade muda, bersama dengan kapsyen itu, “Jade, pulang ke rumah, kau manis, cantik, jiwa. Kami suka dan merindui anda. “

Logue tidak mendedahkan di mana Jade berada dalam tempoh dia hilang, atau di mana dia ditemui. Walau bagaimanapun, dalam jawatan terdahulu, beliau menyatakan bahawa Jade mungkin tidak meninggalkan kehendak bebas sendiri.

“Kanak-kanak ini MISSING-bukan pelarian,” tulisnya di Twitter awal minggu ini.

Dalam jawatan dari 2 Julai, dia memohon kepada sesiapa yang membawa Jade pulang ke rumahnya atau ibunya, bekas isteri Donal, Kasey Smith.

“Maksudnya, anda mungkin mempunyai niat baik untuk membantunya, tapi saya yakin anda menyedari keadaan ini lebih besar daripada yang anda jangkakan,” tulis Logue. “Tidak apa-apa. Hanya jatuhkan dia. Biarkan dia kembali berhubung dengan ibunya, Kasey, atau saya – kami akan membawanya kembali, dengan pelukan dan tidak ada pertanyaan yang ditanya. “

Pada hari Sabtu, ibu bapa Jade mengucapkan terima kasih kepada semua yang membantunya dalam pencariannya untuk Jade.

“Terima kasih SEMUA untuk cinta dan sokongan,” tulis Logue. “Kami bagus. Kasey dan saya ingin mengucapkan terima kasih kepada NYPD. FBI, @MissingKids dan lain-lain lagi. “

“Jade Logue telah ditemui,” Smith diposkan. “Terima kasih kepada semua orang atas sokongan, kasih sayang, sokongan yang jauh dan melebih-lebihkan.”