Pelakon ‘Gilmore Girls’ mengatakan kebangkitan adalah ‘seperti reuni keluarga’: Dapatkan mengintip menyelinap!

Di mana mereka mengetuai, kami akan mengikuti – dan “Pelakon Gilmore Girls” baru-baru ini kembali ke Stars Hollow untuk memulakan penggambaran siri ‘dengan penuh harapan dijangka semula Netflix.

Pandangan pertama anda pada reboot ‘Gilmore Girls’

07.07.201600:40

Dalam kisah sampul Hiburan Weekly yang baru, bintang dan pencipta, Amy Sherman-Palladino, menawarkan rupa dalam apa yang ingin kembali bersama.

Hiburan Mingguan

“Ia aneh, tetapi sangat indah, seperti pertemuan semula keluarga, dalam erti kata lain, keluarga pelik yang bertemu sekali setahun,” kata Sherman-Palladino.

Lauren Graham, yang memainkan ibu tunggal Lorelai Gilmore, menambah, “Anda tahu bagaimana anda menamatkan kolej dan beberapa tahun lebih tua dan anda suka, ‘Saya harap saya dapat melakukan ini sekarang kerana saya akan menghargai begitu banyak lebih-lebih lagi dan faham dan dapatkan lebih banyak daripada itu ‘Itu peluang saya dengan ini, dan saya menghargai setiap hari bahawa saya di sini. “

Sudah tentu, meskipun persaudaraan yang hangat, ada yang masih mempunyai kebimbangan mengenai pemilihan di mana persembahan tercinta ditinggalkan pada 2007 selepas menamatkan larian tujuh musim.

Gilmore Girls cast
Foto publisiti 2006 yang dikeluarkan oleh The WB menunjukkan bintang-bintang “Gilmore Girls”, dari kiri, Scott Patterson sebagai Luke Danes, Lauren Graham sebagai Lorelai Gilmore, Alexis Bledel sebagai Rory Gilmore dan Matt Czuchry sebagai Logan. Musim pertunjukan berakhir pada hari Selasa, 9 Mei 2006. Dalam isu episod itu, perkahwinan Lorelai yang ditunda oleh Luke dan hubungan up-down Rory dengan teman lelakinya, Logan. (AP Photo / The WB, Frank Ockenfels)Frank Ockenfels / AP

Alexis Bledel, anak gadis Graham, memberitahu majalah bahawa kebimbangannya adalah “apa cerita itu?” Sementara itu, Sherman-Palladino tertanya-tanya sama ada pelakon akan dapat kembali ke irama watak-watak mereka yang bercakap pantas.

“Saya bergelut dengannya pada mulanya,” kata Scott Patterson (Luke Danes). “Saya masih ingat melihat jurulatih dialog kami dan pergi, ‘Saya tidak tahu jika saya boleh mengeluarkannya, tetapi ketika saya berjalan di restoran pada kali pertama, semuanya menjadi lebih baik.

BERKAITAN: 10 Bintang tetamu ‘Gilmore Girls’ yang mungkin anda lupakan

Sementara Melissa McCarthy mempunyai peminat menjeling pada bulan Februari, ketika dia tweet bahawa dia tidak dijemput untuk mengembalikan peranannya sebagai pemain Lorelai, Sookie St. James, Sherman-Palladino menjelaskan bahawa pintu itu masih terbuka untuk McCarthy untuk kembali.

Gilmore Girls
Patrick Ecclesine / Warner Bros melalui Getty Images

“Tidak ada yang berniat jahat,” katanya. “Kami baru saja meletakkannya ke alam semesta, kami berada di sini sehingga 10 Mei. Saya tahu apa keadaannya, saya akan menyalakannya untuknya, dia boleh memandu, berjalan, menembak, dan berlari Saya boleh masuk dan keluar dalam masa dua jam. “

BERKAITAN: Melissa McCarthy menjelaskan mengapa dia tidak berada dalam reboot ‘Gilmore Girls’ (dan tidak mempunyai perasaan keras)

Dan akhirnya, Graham membuka mengenai “empat kata terakhir” yang misterius Sherman-Palladino telah lama berkata akan mengakhiri siri asal, adakah dia bekerja pada musim lalu.

“Amy tidak menyedari bahawa saya tidak mengenali mereka, jadi kami tidak benar-benar bercakap mengenainya,” kata Graham. “Atas sebab tertentu, soalan pertama saya ialah, ‘Siapa kata mereka?’ Kerana saya mengandaikan ia adalah salah satu watak, apabila ia adalah dua, ia tidak diselesaikan kerana saya fikir mereka akan menjadi. Saya fikir mereka akan menjadi ‘Sayang, saya pulang!’ atau sesuatu seperti ‘Selamat tinggal, bandar kecil!’ Jadi saya seperti, ‘Oh, benar?’ “

Untuk lebih banyak daripada wawancara – dan imej dari set “pemulihan Gilmore Girls” – lawati EW.com.

Tonton wawancara lanjut dengan bintang-bintang ‘Gilmore Girls’

Jun.11.201557:16