‘Pejabat’ kehilangan B.J. Novak sebagai satu siri biasa

Dunder-Mifflin temp Ryan Howard memotong semula jam di “Pejabat,” menurut Panduan TV. Walaupun lelaki di belakang watak itu, B.J.Novak, tidak lagi menjadi kehadiran sepenuh masa, dia masih merancang untuk masuk sebagai Ryan, sebagai seorang penulis dan sebagai pengarah untuk “The Office” dalam episod yang akan datang, menurut majalah.

NBC enggan mengulas, tetapi sumber dengan hubungan dengan pertunjukan mengesahkan berita itu kepada kami.

(TODAY.com dikuasakan oleh msnbc.com, yang merupakan usahasama antara Microsoft dan NBC Universal.)

Peranan yang dikurangkan Novak rapat dengan keputusan teman baiknya Mindy Kaling untuk meninggalkan “The Office” dan memulakan pamerannya sendiri, “The Mindy Project,” yang menjadi perdana di musim gugur di Fox. Pemergian Kaling’s Kelly Kapoor dan taman kecil Novak menandakan perubahan yang besar untuk “The Office” yang menyaksikan watak marqueenya, Michael Scott (Steve Carell), meninggalkan Pennsylvania untuk Colorado pada musim tujuh yang menanam, menyayat hati, “Selamat tinggal Michael.”

Seperti bagaimana Ryan akan berakhir di “Pejabat” kurang, butiran belum diturunkan. Michael mempunyai final “Itulah yang dia katakan” ketika Pam Halpert (née Beesly, dimainkan oleh Jenna Fisher) berharap perpisahannya menangis di lapangan terbang, jadi kami berharap untuk masa yang sama untuk Ryan. Mungkin dia akan dipecat kerana “Api”?

Masa Ryan di Dunder-Mifflin adalah sedikit roller coaster. Bermula sebagai temp, dia dengan cepat memajukan barisan, menjadi naib presiden termuda dalam sejarah syarikat itu. Sekurang-kurangnya ada yang mengatakan bahawa promosi itu pergi ke kepala anak muda itu, walaupun, ketika dia menjadi joker yang paling condescending dan kekasih cocaine sebelum dia dibuang ke bumi ketika “taktik perniagaan “nya didedahkan sebagai penipuan.

Namun, Michael memulangkannya sebagai tempur, jadi kembali dari New York ke Scranton Ryan. Menggalakkan almari pakaian “hipster” yang baru dengan kardigan berwarna berkualiti Macy dan cermin berbingkai chunky, dia mencuba WUPFH permulaan media sosial dan kembali bermain dengan Kelly dan pengertiannya yang obsesif.

Dengan watak hebat yang melangkah semula dari persembahan itu, sukar untuk menghadapi kenyataan bahawa James Spader Robert California juga akan keluar sementara Jim Halpert dan Ed Helms ‘Andy Bernard dari John Krasinski akan mengembalikan penampilan episod mereka dengan semakin meningkat jadual filem sibuk.

Bagi kita semua peminat “Pejabat”, Ryan dan semangatnya yang ganjil akan sangat terlepas.

Dengan begitu banyak watak meninggalkan dan melangkah mundur, siapakah yang anda fikir “Pejabat” tidak boleh dilakukan tanpa? Beritahu kami di laman Facebook kami.

Lebih dalam The Clicker:

  • Peminat Sheen ‘Lelaki’ mengikutinya ke ‘Pengurusan Kemarahan’?
  • Jane Lynch bersedia untuk merobek Roseanne di ‘Roast’ Comedy Central
  • Oprah muncul pada ‘Menjaga Up With the Kardashians’