Paula Abdul dan James Corden membuat semula ‘Opposites Attract’: Pindah ke atas, MC Skat Kat!

Video Paula Abdul 1989 untuk “Opposites Attract,” yang menyaksikan penyanyi turun dengan kucing kartun MC Skat Kat, terpaksa menjadi salah satu video muzik yang paling mengesankan sepanjang zaman.

Itulah sebabnya dia membuat remake hampir bergerak untuk “Old Late Show” host James Corden yang begitu menakjubkan!

Klip itu bermula dengan Corden, dihiasi sebagai aksi langsung Skat Kat, menyemai bibir sepanjang rap pembukaan lagu. Tetapi dia tidak lama kemudian disertai oleh Abdul, dan kedua kemudian menyampaikan rutin lagu-dan-tarian penuh.

James Corden Paula Abdul
James Corden membantu Paula Abdul mencipta video muzik “Opposites Attract” pada “The Late Late Show bersama James Corden,” pada 21 Julai (12:37 – 1:37 pagi, ET / PT) di Rangkaian Televisyen CBS. James Corden membantu Paula Abdul mencipta semula video muzik “Opposites Attract” pada “The Late Show Akhir dengan James Corden,” Selasa, 21 Julai (12:37 – 1:37 pagi, ET / PT) pada Foto Jaringan Televisyen CBS: Monty Brinton / CBS Ã ?? Â © 2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights ReservedCBS

Pastikan untuk menyemak semula asal untuk menghargai semula pembuatan semula itu.

Dan lihat apa yang Abdul katakan mengenai pembuatan klip ikonik itu semasa lawatan terakhir beliau ke TODAY pada bulan Mei.

Paula Abdul: Akhirnya ‘American Idol’ adalah pahit manis

Mei.27.201503:45

Ikut Ree Hines pada Twitter dan Google+.